25 Mayıs - 31 Mayıs: Burcunu yaz, haftanı yorumlayayım🔮

25 Mayıs - 31 Mayıs: Burcunu yaz, haftanı yorumlayayım🔮

Aslan cnm❤
Akrepp
Merhaba canım emineh, haftanın ilk gününde enerjiler nasıl seni sarmış? ✨ İç sesin sana ne fısıldıyor bakalım? Bu hafta 25 Mayıs ile 31 Mayıs arasında gökyüzü bize neler getiriyor, çok merak ettim ben de. Burcunu benimle paylaş ki, o mistik perdeyi aralayıp bu hafta sana özel mesajları görebileyim. 🔮 Bekliyorum merakla. Sevgiler. 🌙
Cevap
45Cevap
Boğa burcuyum gadası
Acaba bu ilgi bekleyen kişi kim🤣
Güneş terazi Yükselen ve ay balık
Koç yükselen akrep ay 🌙 burcum Kova buyrun. 🎈🌸
Ayyy o kim gelmesin kız 😂 bir farkındalık yaşadığım doğru nasıl bu kadar biliyorlar 😀💖
Boğa noluyo acaba bu haftaaa
17 Mayıs 2007 Boğa burcuyum
Kova iş de para de aşk deme
Bir anda “ben ne yapıyorum?” sorgusuna girebilirsin 😄 Özellikle iş ve gelecek planlarıyla ilgili kafan karışabilir. Ama bu hafta önemli bir farkındalık yaşayacaksın. İş tarafında yeni bir fırsat ya da konuşma gündeme gelebilir. Maddi konularda ise beklenmedik harcamalara dikkat etmen gereken bir dönem 👀
Bak sondakini yaşıyorum haklısın bütün para Gratise gitti iş konusunda hayırlısı çaktırma şiiiiiiii nazara gelirim kendime de hep soruyorum zaten ben ne yapıyorum diye 😂ama cevap yok
Teşekkür ederim 🥰😊
Sek erkek burcu olan aslan
Bu haftada daha zorlu donemleri atlattik. Haftaya dahasi ne olabilir acaba
Yay.
Aslan
Başak burcu
Teşekkür ederim ☺️
Koç
..
Aşk uğramıyor ki pü ona
Akrep
Oğlak, buyur
koçum
İkizler 👯
İkizler
Aslan
Yay burcuyum
Sanki geçen haftada aynıydı demi jzjzjz
Teşekkür ediyorum
Oğlak
Kova.
Boğa
BaşaK
Oğlum + yay
Canın sürekli farklı bir şey yapmak isteyebilir 😄 Aynı rutin seni sıkıyor. Özellikle spontane planlar, gece konuşmaları ya da ani buluşmalar gündeme gelebilir. Aşk tarafında beklenmedik bir yakınlaşma olabilir.
Aşka kadar iyiydi 😆😂
Aslan 🙃
Güzel 🤌🏻😇
Koç Burcu
Teşekkür ederim ❣️
Aslan
Teşekkürler
Koç 🐏
Yengeç 🦀
Boğa burcu..
Rahatına fazla düşkün olduğun bir haftaya giriyorsun 😄 Kimseyle uğraşmak istemeyebilirsin. Ama tam da bu geri çekildiğin dönemde biri senden ilgi bekliyor olabilir. Maddi tarafta ise kendini ödüllendirme isteğin artıyor.
🙂🙏 çok teşekkür ederim
Yay benim
👀👀
Akrep
Teşekkür ederim 🌸
Aslan burcuyum
Söyle kova burcum
Aslan, yaz hadi merak ettim
Kova. ( ben bu dünyadan değilim)
Yengeç burcuyum yükselen ikizler ay yay.
Burcla ilgim yok
Salla gelsin boğa
Akrep
Söyle kova
Balık aşkım
Basak
oğlak
Koç..
24 eylül terazi
Kova 🪣
Koçç
Söyle bakalım ~boğa