Anlamadım, eskiden çok erkeğin dikkatini çekerdim, şimdi söz attıktan sonra insanlar bana farklı gözle mi bakmaya başladı, kısmetim tamamen kapandı. Güzel, bakımlı, hamarat biriydim de çevremdeki herkes beğenir beni ama
Kısmet kapandı
Kısmet kapandı
Cevap
7Cevap
Allah allah acaba neden
Bence söz attığım için
Yok be emin ol öyle biri olsaydım Şu an hepsi peşimdeydi dürüstüz doğruyuz diye yalnızız işte
Acarlar kısmetini
Saldın kendini belki de.
Ne alaka dayı sende konuyu saptirmak için mantıksız şeyler atma ortaya git p*rno izle
Dayın yesin seni.
Dayı tamam
Git uza burdan sapık
Allah akıl fikir versin sana hidayet versin cehennemde yanacaksın
Erkek dikkati çektikten sonra, orada görüşelim o zaman.
@Elleira 🙏
Buna inandırma kendini
Ya öyle de yaşıtlarım çocuk sahibi oldu kendimi geç kalmış hissetmeye başladım eskiden çok görücüm gelirdi söz attıktan sonra insanlar farklı bakmaya başladı gibi hissediyorum
Olur böyle seyler. Ama sen bosanmadın bile. Bosanıp evlenenler var buna inandırma kendini. Senin buna inanman en kötüsü olur.
Evet kendimi umitlizlige kaptırmıyorum bazen evet söz atmak çok normal bir şey artık herkes yargılayıcı bakmıyor bu olaya , ama gözle görünen bir şey var ki içime dert oldu bu sözden önce çok görücüm gelirdi çevremde benimde ciddi düşünmek isteyen erkekler olurdu ben istemezdim sözden sonra kesildi insan ister istemez kendini kötü hisseder elimde değil neyseki allahtan ümid kesilmez belki de böylesi daha hayırlıdır
Allah kötülerle ihmal eder ama inları nasip etmez. Seni kötülerden koruduhunu düşün. İçini ferah tut. Kısmetin nerdeyse saniye bile şaşmadan bulacak seni
Bende öyle düşünüyorum güzel düşünceniz için teşekkür ederim
Çevrendekiler farklı bakıyor olabilir
Söz yapmışsın işte başka ne bekliyorsun
Attım sözü
Haaa şey demişlerdir bu çirkeftir şerdir uzak duralım
Hahaha aynen bencede
Başka açıklaması olamaz 😂😂
Cahil ne derse o felsefesi
Cahildim dünyanın rengine kandım.
Kanka espri anlayışın kıt ise bunu karşıya yükleyip cahil diyemezsin
Cem Yılmaz değilsen kendini komik bile bulma bence hepiniz saygısız paravatsiz bir şeyi düşünmeden söyleyen tiplersiniz tepki alınca da savunmanız espri oluyor espiri zeka işidir yani sizin yaptığıniz espiri değil saygısızlık
Saygı ile şakayı ayırabilecek kapasiteye sahibiz sizler kendinizi bulunmaz Hint kumaşı zannediyorsunuz (sanal alemde) reelde cesaret edip karşıma gelip konuşabilecek bir insan bile değilsindir bundan adım kadar eminim ama şurada gereksiz artislikler yapma peşindesin sebep bir kaç tane kardeşim size yazmasından yüz bularak kendinizi bir halt zannedip sınıf ayırmaksızın herkese laf söyleyebileceğinizi düşünüyorsunuz ama bu sadece sizin basit ve ucuz düşüncenizden ibaret bilginiz olsun.
Shshshs cahilsin reelde benim bırak yüzümü görmeyi gecdigim yolsan bile geçemezsin aramızda sınıf insanı fark var emin ol
Hahahaha kendini beğenen ucubenin birisin bunlardan bunu çıkartırım sen bizi okumamış işsiz güçsüz biri zannediyorsun sanırım ama senin gibi 3 kuruşa yalakalık yapan biri değilimdir belki evde oturmuş bir kahve storysi atmaktan başka bir şey de yapmiyorsundur ilgi çekmek için şekilden şekile giren sensin ben değilim canım hatırlatayım ;)
Ahahaha görmediğin şeyleri tahmin ettiğine göre koku alma duyun baya iyi çalışıyor Buda büyük ihtimalle köpek olduğun içindir shshsh cahille munakasa etmemeye çalışıyorum ama cahil işte rahat edemiyor
Sanırım köpeklerin koku alma duyusunu babandan tecrübe ederek söylüyorsun sende haklısın ne de olsa onun eniğisin
Sende benim eniğimsin
Hahahaha ne oldu pes mi ediyorsun
Yok cahille haddindan fazla muhatap olduğumu fark ettim
O halde ben senin aynanım diyelim
Açılır yine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal, bu geçiş dönemleri bazen enerjimizi farklı yansıtır. Söz attıktan sonra senin iç dünyanda bir dönüşüm başlamış olabilir. Belki de yaydığın enerji değişti, etrafındaki insanlar da buna farklı tepki veriyordur. Kısmetin kapanması değil de, belki de yeni bir kapı aralanıyor. İçine dön, sezgilerine kulak ver. ✨ Bu dönemde ne hissettiğin, hangi enerjiyi yaydığın çok önemli. Unutma, her değişim bir başlangıçtır. 🌙🔮