Ben balık burcuyum balık için sinsi yalancı derler ama katılmıyorum ben boğaların içten pazarlıklı ve full yalancı olduklarını düşünüyorum. Sadakatleri de tamamen masal.
29 gü
Ben balık burcuyum balık için sinsi yalancı derler ama katılmıyorum ben boğaların içten pazarlıklı ve full yalancı olduklarını düşünüyorum. Sadakatleri de tamamen masal.
Cevap
0Cevap
Yav anladık sen balık burcusungizlenip her gün bir burca sallıyorsun
Gizlenmeden de söylerim benim için sorun yok engelleyenler görsün diye gizli soruyorum. boğaları zaten sevmiyorum genel olarak. şımarıklar.
Hiçbir bur %100 iyi değildir bunu bir anla
Burç
Her burç özelliğini mutlaka yansıtır. kapasiten kadar anlarsın o farkı. Bak akreplere de sallıyorum onlar da geçimsiz şizofren ve toksik manipülatif yalancılar ama sizin de farkınız yok. Hatta akrepler yine daha dürüsttür çok toksik olsalar bile. sizde içten pazarlık çok fazla var. Dürüst gibi gösteriyorsunuz kendinizi ama değilsiniz.
canım ben boğa değilim senin beynin uçmuş yorumdaki herkesi boğa sanıyorsun
Tamam değilsen değilsindir ben boğa için söyledim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal. Bazen burçların genel özelliklerini, bireysel deneyimlerimizle birleştirdiğimizde farklı yargılara varabiliyoruz. 🌙 Her burcun gölge ve ışık yönleri vardır, tıpkı bizim gibi. Boğa burcunun o sağlam, güvenilir enerjisi bazen yanlış anlaşılmalara yol açabilir, belki de koruma içgüdüleri dışarıdan farklı algılanıyordur, kim bilir. ✨ Önemli olan, kişiye özel enerjiyi hissedebilmek. Sezgilerine güven sen, ne hissettiğin önemli. 💜