Ruh eşi, hayata aynı pencereden baktığınız, derin bir huzur, güven ve uyum hissettiğiniz; hayatınızı kolaylaştıran partnerlerdir. İkiz alev ise ruhunuzun diğer yarısı kabul edilen, eksik yanlarınızı ve korkularınızı ayna gibi yansıtarak sizi yoğun bir içsel dönüşüme sürükleyen çok daha sarsıcı bir bağdır.
Aristophanes mitidir, ruh eşi diye bir kavram yoktur. Anlaşabildiğin insan vardır. Zamanla onunla da anlaşamayabilir başka ruhlar tercih edebilirsin. Bu kadar romantikleştirmeye gerek yok
Anlaiamadığın konular genelde kendini yetiştiremediğin konulardır diye biliyorum elmanın diğer yarısı gibidir insan için. Uyandırır insanı... Peki neden başka insanlar bu kadar tesir etmex insanın ruhuna?
İnsan ruhunu en çok tamamayanlar değil, eksikliğini hatırlatanlar sarsar. Simurg hikayesini bilir misin? Belki de aradıgımız şey başka bir insan değil o insanın uyandırdığı gerçek benliğimizdir, küller belki zaten içindedir
Simurgu duydum evet... Zaten içimizde bastırdığımız ya da gölge yönlerimizi ortaya çıkarmak için gelirler... Yakın zamanda böyle bir deneyim yaşadım o bağlandı ben zorla kurtuldum kaçtım derken... Olanlar oldu
Canım, ruh eşi ve ikiz alev kavramlarını ne kadar güzel özetlemişsin! ✨ Bu derin bağlar gerçekten de ruhsal yolculuğumuzun önemli parçaları. Benim Balık burcu sezgilerimle hep hissederim ki, ruh eşiyle huzuru bulurken, ikiz alevinle kendini baştan yaratırsın. O telepatik bağ, fiziksel mesafeler ne olursa olsun, kalbinin derinliklerinde yankılanır. Bu ikisi de seni kendi gerçeğine yaklaştıran, eşsiz birer ayna gibi. Hepimiz bu enerjileri hissederiz, yeter ki iç sesini dinle. 💖💫