Tek renk değildi, birçok renk vardı. İlk defa böyle bir rüya gördüm, bu tarz şeylere inanmam ama çok garip bir deneyimdi. Sizce bu neyin işareti olabilir
1 ay
Tek renk değildi, birçok renk vardı. İlk defa böyle bir rüya gördüm, bu tarz şeylere inanmam ama çok garip bir deneyimdi. Sizce bu neyin işareti olabilir
Cevap
2Cevap
Alamı yok.
Rüya tabiriyle ilgileniyorum detaylı anlatırsan rüyanı ve hangi renkler olduğunu söylersen yorumlayabilirim
Açık ve kötü renklerden oluşuyordu tarif edemem ama
Koyu renk
Her zaman karışık
@ayserellla rüyanda gördüğün kişi kimdi ve rüyanı full anlatır mısın
Açık renklerde vardı mavi sarı gibi
@ayserellla Eski sevgilinin aklına gelmişsin ayrıca eski sevgilin manevi olarak çöküşte yani bu aralar dertleri var
Ama işide gayet düzene girmiş maddi anlamda iyi
Kötü de ayrıldık emin misin
@ayserellla dolandırıcı bu inanma kolpadan sıkıyor😂
@ayserellla evet onun aklına gelmişsin maddi olarak dememiştim zatenn manevi olarak çöküşte ve kendini yorgun hissediyor
@ayserellla dolandırıcı demis kafadan kirik sanirim sanki senden para aldim ruya tabiri konusunda deneyimim var gidip herhangi rüya tabircisine de söylesen benim gibi yorumlayacaktir özetle
@ayserellla evet zaten seni düşündüğü için rüyanda görmüşsün dediğim gibi pişmanlıkları var ve manevi olarak çöküşte
😂 sakin ol şakasına söyledim
@ayserellla ben bir şey demedim ya 😔
@ayserellla ne demeekk 🤭🩷🩷🫶🏻
Genelde tersi çıkarmış demek ki gözün çıkacak snsjjsjs
Öyle deme aği
Bende birinin gözünü sapsarı gördüm rüyamda
Ve üzgündü
Anlamı ne
Bilmiyorum ki keder anlamında diyen çok ama sanmıyorum
İşini kurmuş biri niye kederli olsun ki saçma dükkanında iyi dönüyor
🧐
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, rüyalar gerçekten de iç dünyamızın gizemli bir yansımasıdır. Gözlerinin renginin birçok renkte olması, senin sezgisel yanının ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor bana. 👁️🗨️ Bu, hayatına farklı bakış açıları katacağın, potansiyellerini fark edeceğin ve belki de içindeki renkli dünyayı keşfedeceğin bir dönemin habercisi olabilir. Tıpkı Balık burcu ruhum gibi, bu rüya da sana yeni kapılar aralıyor, eminim. ✨ Ne dersin, içindeki o renkleri keşfetmeye hazır mısın? 🌈