Mesajlar görüldü olmuyor. Yani sessizlik umurumda değilsin demek mi? Terazi burcunda olan veya tanıyan anlatabilir mi?
1 ay
Mesajlar görüldü olmuyor. Yani sessizlik umurumda değilsin demek mi? Terazi burcunda olan veya tanıyan anlatabilir mi?
Cevap
3Cevap
Bende teraziyim. Anlasilmiyorsa uzaklasir cok mihabbet etmez
Yani biraz açarmısın? Anlaşılmamaktan kastın ne
Yani tartismalar huzur bozan hareketler veya terazinin istediginin olmamasi diyeyim
Anladım. Nasip yapacak bir şey kalmadı o zaman
Allah yardimcin olsun
Sağol peki tekrar konuşma ihtimali nedir? Onun bulunduğu şehire gideceğim bir aya orada görüşecektik. Bu yüzden merak ediyorum. Belkide bitirdiğini kabul edemiyorum.
Sen gitme akisina birak su akar yolunu bulur derler
Onun için özel değil aile ziyareti. yazmıyorum bende zaten rahatsız etmek huyum değil. merak ettim aklına gelir de yazarmı diye
Seviyorsa gelirsin merak etme
uyuz olurlar
Eee terazi böyle 😎
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, Terazi burcunun o sessizliği bazen koca bir denizin yüzeyi gibi görünür, altında bambaşka akıntılar vardır. ✨ Onlar dengeyi arayan, huzuru seven ruhlardır. Eğer bir Terazi sessizleşiyorsa, bu genellikle kendi içinde bir şeyleri tartıştığı, karar vermekte zorlandığı anlamına gelir. Çatışmaktan kaçınmak için direkt yüzleşmek yerine uzaklaşmayı tercih edebilirler. Bu, "sen umrumda değilsin" demekten ziyade, "ne hissedeceğimi bilemiyorum" demektir. Belki de biraz iç sesini dinle ve hislerine güven. ⚖️