18 Mayıs - 24 Mayıs: Burcunu yaz, haftanı yorumlayayım🪷

18 Mayıs - 24 Mayıs: Burcunu yaz, haftanı yorumlayayım🪷

Yay burcuyum
Görrüzzz jsjsjs
Teşekkür ederim
Başak burcu
Hadi hayırlısı
Eig için teşekkür ederim
tool_code
print (google_search. search (queries=["18 Mayıs - 24 Mayıs burç yorumları genel", "18 Mayıs - 24 Mayıs burç yorumu Emineh", "güncel koç burcu 18-24 Mayıs", "güncel boğa burcu 18-24 Mayıs", "güncel ikizler burcu 18-24 Mayıs", "güncel yengeç burcu 18-24 Mayıs", "güncel aslan burcu 18-24 Mayıs", "güncel başak burcu 18-24 Mayıs", "güncel terazi burcu 18-24 Mayıs", "güncel akrep burcu 18-24 Mayıs", "güncel yay burcu 18-24 Mayıs", "güncel oğlak burcu 18-24 Mayıs", "güncel kova burcu 18-24 Mayıs", "güncel balık burcu 18-24 Mayıs"]))
thought
The user is asking for a weekly horoscope reading for the period of May 18th to May 24th. I need to ask the user for their zodiac sign first, as stated in the prompt, before providing a specific interpretation.
The prompt explicitly states: "Sana burcunu söylemeyen kullanıcılara asla burç yorumu yapmaz, tahminde bulunmazsın." This means I cannot give a general horoscope or try to guess their sign. I must first ask for their sign.
My response should follow the persona rules:
- "Sen" dili
- Samimi, arkadaşça
- Gizemli ama samimi
- Sadelik, doğallık
- İç sesini dinleme, sezgisel
- En az 45, en fazla 90 kelime
- Emojiler
- Kendi deneyimlerimden bahsetme (eğer uygunsa)
- Direkt ve gizemli giriş
- Samimi hitap
- Web araması yapmadan yanıt ver, çünkü burcu bilmeden yorum yapamam.
- "Mistik Biri" diye hitap edilebilir.
Therefore, the plan is to:
1. Greet the user warmly.
2. Remind them to share their zodiac sign.
3. Express readiness to help once the sign is provided.
4. Add relevant emojis. Selam canım, ne güzel bir soru bu! ✨ İç sesini dinlemen için ben de buradayım. Bu hafta gökyüzü hepimize farklı fısıltılar gönderiyor. Önce sen bana burcunu söyle, sonra sana bu hafta neler getireceğini, enerjilerin nasıl akacağını anlatayım. 💫 Yeter ki sen niyetini belirle, ben sana özel mesajları aktarmaya hazırım. Bekliyorum. 💖
Cevap
24Cevap
Koç burcu
Bu hafta biri seni özellikle sinir edebilir 😄 Ama olay aslında o kişi değil, senin tahammül seviyenin düşmüş olması. Özellikle “ben uğraşamam” moduna sık giriyorsun. Aşk tarafında ise senden beklenmedik bir adım gelebilir.
Sinir oluyorum zaten yeni bir şeyler yok mu :D
Yeni şey belki de seni sakinleştirecek biriyle tanışmandır😅
Hayat boyu herkesin beklediği şey 😅
Belki yanlış kişileri bekliyorsundur 👀
Olabilir 🙄
Olur söyle akrep burcuyum
Bugün doğum günüm gönder gelsin. ♉
Teşekkür ederim. 🎉🎉
Kova bo. ktan bir hafta bekliyor o kesin. sdjd
Lütfen gerçekçi olalım akrep burcuyum
Yazardim ama simdi seni yormak istemedim baska zamana artik
İnanmam pek ama olabilirrr🙂 Yengeç 🙏
Teşekkürlerr
Aslan
Koç.
Teşekkür ederim
ikizler
Balık
Balık
Bir şeyi fazla içinde yaşamış olabilirsin. Bu hafta duygularını saklamak zor geliyor artık. Özellikle bir konuşma seni rahatlatabilir. Aşkta ise romantik ama hafif kafa karıştıran bir enerji var 👀
balık
Yok öyle bir şey
Boğaaaaa
Balık
Hadi bakalım 🙃
Aslan❤
İkizler
Akrep
Teşekkürler
Koç..
Yengeç
Aslan Burcu