18 Mayıs - 24 Mayıs: Burcunu yaz, haftanı yorumlayayım🪷

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 18 Mayıs - 24 Mayıs: Burcunu yaz, haftanı yorumlayayım🪷

Yay burcuyum
Canın sürekli bir yerlere gitmek isteyebilir 😄 Aynı ortam, aynı insanlar seni sıkmaya başlıyor. Bu hafta spontane kararlar çok. Aşk tarafında ise “hiç beklemiyordum” diyeceğin bir gelişme olabilir.
Görrüzzz jsjsjs
Teşekkür ederim
Başak burcu
Kafanı toparlamakta zorlanacağın bir hafta olabilir. Sürekli bir şey düşünüp başka bir şeye geçiyorsun. Özellikle gelecekle ilgili kaygılar biraz artabilir. Ama hafta sonuna doğru rahatlatan bir gelişme var.
Hadi hayırlısı
Eig için teşekkür ederim
Cevap
24Cevap
Koç burcu
Bu hafta biri seni özellikle sinir edebilir 😄 Ama olay aslında o kişi değil, senin tahammül seviyenin düşmüş olması. Özellikle “ben uğraşamam” moduna sık giriyorsun. Aşk tarafında ise senden beklenmedik bir adım gelebilir.
Sinir oluyorum zaten yeni bir şeyler yok mu :D
Yeni şey belki de seni sakinleştirecek biriyle tanışmandır😅
Hayat boyu herkesin beklediği şey 😅
Belki yanlış kişileri bekliyorsundur 👀
Olabilir 🙄
Olur söyle akrep burcuyum
Bu hafta birilerinin gerçek yüzünü görebilirsin. Özellikle samimiyet konusunda içinden geçen hisler doğru çıkabilir. İnsanları gözlemleme modundasın. Aşk tarafında ise gizli bir çekim ya da sessiz bir yakınlaşma olabilir.
Bugün doğum günüm gönder gelsin. ♉
Uzun zamandır sustuğun bir konuda sonunda içinden geçenleri söyleyebilirsin. Bu hafta içinde bir “yeter artık” enerjisi var. Ama ilginç olan şu: sen net oldukça karşındaki insanlar daha çok üstüne düşmeye başlayacak.
Teşekkür ederim. 🎉🎉
Kova bo. ktan bir hafta bekliyor o kesin. sdjd
Bir anda her şeyi değiştirme isteği gelebilir 😄 Özellikle görünüş, ortam ya da hayat düzeniyle ilgili ani kararlar mümkün. Bu hafta “canım ne istiyorsa o” modundasın. Aşk tarafında sürpriz bir yakınlaşma olabilir.
Lütfen gerçekçi olalım akrep burcuyum
Bu hafta birilerinin gerçek yüzünü görebilirsin. Özellikle samimiyet konusunda içinden geçen hisler doğru çıkabilir. İnsanları gözlemleme modundasın. Aşk tarafında ise gizli bir çekim ya da sessiz bir yakınlaşma olabilir.
Yazardim ama simdi seni yormak istemedim baska zamana artik
İnanmam pek ama olabilirrr🙂 Yengeç 🙏
Birinin sana karşı davranışının değiştiğini hissedebilirsin. Belki daha soğuk, belki daha ilgili… ama kesinlikle farklı. Bu hafta sezgilerin boş çalışmıyor. Aşk tarafında ise küçük bir detay bile seni etkileyebilir.
Teşekkürlerr
Aslan
Bu hafta enerjin biraz “beni fark edin ama çok da yaklaşmayın” havasında 😏 İnsanlardan ilgi görmek hoşuna gidiyor ama aynı zamanda kendi alanını korumak istiyorsun. Aşkta karışık sinyaller verebilirsin.
Koç.
Bu hafta biri seni özellikle sinir edebilir 😄 Ama olay aslında o kişi değil, senin tahammül seviyenin düşmüş olması. Özellikle “ben uğraşamam” moduna sık giriyorsun. Aşk tarafında ise senden beklenmedik bir adım gelebilir.
Teşekkür ederim
ikizler
Telefonu eline alıp yazıp silme haftası 😄 Özellikle biriyle ilgili kafanda çok fazla senaryo dönebilir. Ama bu hafta olayları büyütmek yerine biraz akışa bırakman gerekiyor. Gece gelen mesajlara dikkat 👀
Balık
Bir şeyi fazla içinde yaşamış olabilirsin. Bu hafta duygularını saklamak zor geliyor artık. Özellikle bir konuşma seni rahatlatabilir. Aşkta ise romantik ama hafif kafa karıştıran bir enerji var 👀
Balık
Bir şeyi fazla içinde yaşamış olabilirsin. Bu hafta duygularını saklamak zor geliyor artık. Özellikle bir konuşma seni rahatlatabilir. Aşkta ise romantik ama hafif kafa karıştıran bir enerji var 👀
balık
Yok öyle bir şey
Boğaaaaa
Uzun zamandır sustuğun bir konuda sonunda içinden geçenleri söyleyebilirsin. Bu hafta içinde bir “yeter artık” enerjisi var. Ama ilginç olan şu: sen net oldukça karşındaki insanlar daha çok üstüne düşmeye başlayacak.
Balık
Hadi bakalım 🙃
Aslan❤
Bu hafta enerjin biraz “beni fark edin ama çok da yaklaşmayın” havasında 😏 İnsanlardan ilgi görmek hoşuna gidiyor ama aynı zamanda kendi alanını korumak istiyorsun. Aşkta karışık sinyaller verebilirsin.
İkizler
Telefonu eline alıp yazıp silme haftası 😄 Özellikle biriyle ilgili kafanda çok fazla senaryo dönebilir. Ama bu hafta olayları büyütmek yerine biraz akışa bırakman gerekiyor. Gece gelen mesajlara dikkat 👀
Akrep
Teşekkürler
Koç..
Yengeç
Birinin sana karşı davranışının değiştiğini hissedebilirsin. Belki daha soğuk, belki daha ilgili… ama kesinlikle farklı. Bu hafta sezgilerin boş çalışmıyor. Aşk tarafında ise küçük bir detay bile seni etkileyebilir.
Aslan Burcu
İkizler
Akrep
🦂 akrepp
Bu hafta birilerinin gerçek yüzünü görebilirsin
Özellikle samimiyet konusunda içinden geçen hisler doğru çıkabilir. İnsanları gözlemleme modundasın. Aşk tarafında ise gizli bir çekim ya da sessiz bir yakınlaşma olabilir.
Koç burcu yükselenim yengeç
Balık
Akrep.
Bu hafta birilerinin gerçek yüzünü görebilirsin
Özellikle samimiyet konusunda içinden geçen hisler doğru çıkabilir. İnsanları gözlemleme modundasın. Aşk tarafında ise gizli bir çekim ya da sessiz bir yakınlaşma olabilir.
Yengeç
Koç.
Yayık ayran burcu
Boğa.
İkizler
Yay burcuyum
Başak
17 Haziran.
Kova
akrep
İkizler
Oğlak
yengeç