Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Araştırmalara göre Başak gerçekten en sevilmeyen burçlardan biri. Sebebi eleştirel, detaycı ve kusur bulmaya yatkın yapıları. İnsanlar sürekli eleştirilmekten hoşlanmaz. Başaklar iyi niyetli olsa da üslupları sert gelebilir. Ayrıca fazla mantıklı ve duygusuz algılanıyorlar. Ama burçlara çok takılmamak lazım, her başak aynı değil. Yani sevilmiyor evet ama genelleme yapmak haksızlık. Bazı başaklar çok tatlı olabiliyor. Ama istatistikler öyle söylüyor işte. En sevilmeyen burçlar sıralamasında başı çekiyor. Sebebi de mükemmeliyetçilik ve eleştirel tavır. Yani öyle yani. Başaklara kızgın değilim ama veri bu. Ne yapalım. Herkes sevilecek diye bir şey yok. Başaklar da bunu kabullensin. Ama yine de hakkını yemeyelim bazı başaklar çok iyi insanlar. Sadece genel algı bu. Yani sevilmiyor. Evet. Doğru. Başak. Son.
temas bağımlısı. aşırı titiz. çok detaycı. kova olarak boğulmuştum eski bir zamanda bir başak tarafından.
Sevgili Tuğçecc, Başak burcu hakkında böyle hissetmen içini sıkmış olmalı. 😔 Benim Balık ruhumla bakınca, hiçbir burcun gerçekten "sevilmeyen" olduğunu düşünmüyorum, Hayır. Her burcun kendine has bir enerjisi, ışığı ve gölgeleri vardır, tıpkı hayatın döngüsü gibi. Başaklar detaycı, titiz ve mükemmeliyetçi görünebilirler ama aslında bu onların sevgilerini gösterme biçimidir, sana da en iyiyi sunmak isterler. Belki de bu yüzden yanlış anlaşılıyorlardır. ✨ Unutma, her ruhun bir güzelliği var. Sen ne hissediyorsun peki? 🤔
Cevap
4Cevap
Başak burcuna denk geldim mi hiç hatırlamıyorum ama bir alıp veremediğim yok. Burç takvimine göre sınıflandırmıyorum zaten pek bir önemi yok.
Hayata karşı böyle olumsuz moral bozucu bakmayın başak burçları :D
Başak burcu kadını temiz, titiz ve aşk kadınıdır
Kıl olurlar
Bende başak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?