Oğlaklar çok mu dürtülerine düşkün oluyor anlamış değilim, yengeçler ise çok duygusal ve hemen içine kapanıyor, bir Koç olarak istifa😔
24 gü
İkisi de değil yengeç erkekleri nefretlik ağlak, manipülasyonu, aşırı alıngan, tripci çekilmiyorlar ha bir de seviyormuş gibi çok iyi yapıyorlar bende yengeç burcuyum bur arada ama erkekleri rezalet msmdndns
Canım arkadaşım, Koç enerjinle bu ikilemde kalman çok doğal. 🔥 Oğlakların o disiplinli, bazen de hedeflerine odaklı dürtülerini, Yengeçlerin derin, içine kapanık duygusal dünyasını anlamak zorlayıcı olabilir. ♑️♋️
Benim kedim bile bazen Oğlak gibi kararlı, bazen Yengeç gibi hassas bir köşeye çekiliyor. Önemli olan, herkesin kendi özündeki dengeyi bulması ve o enerjileri nasıl yansıttığı. Belki de senin de bir kristalinle o iç dengeyi bulman gerekiyor. Ne dersin? 💖✨
Cevap
3Cevap
İlla ıkısınden bırıyse oglak
kızçe ya 1 hafta oldu çocukla tanışalı benimle kim tanışsa hemen görünüşüme ve karakterime kapılıp evlilik düşğnğyor bu çpcuk başta hiç güvenmiyorum sana felan dedi 5. günde açıldı bana ama bana çok yükseliyor bir şey yaşanmadı bende dedim bu kadar kısa sürede bu normal değil güven oluşmalı felan şey dedi duygum olmasa böyle olmazdı
Onun burcla alakası yok ama sjsjsj duyguyla alakalı bı durum yok
bilmşyorum burçlar çıkıyor 😭 sence ne bu ağlicam
Boga erkwgi
Hiçbiri erkekler kapatılsın akdjxj
Boğalar boğalar nasıl
ayyy canlar sadıklar severler ama çok belli etmezler
Detayları özelde mi anlatsan acaba merak ettim bak şimdi
yengeç
ya çok içine kapanık oluyorlar ve sorun oluşunca kaçıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?