Sizce
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizce
ben ikizlerim yani her an kararı değişe bilir ağlarken güle gülerken ağlaya bilir farklı düşünceler bula bilir ben kendim hakda desem kimseye sırrımı açmam ama herkesle yakınımdır insanlar saf sanır ama şeytandır aslen şeytan derkende yani tam şeytanda değil ama safda değil yani çok farklı bir burç anlamak biraz zor ama tanıyanlar seviyo
Dibine kadar ikizleri yaşıyorum neyi sormak istersen sor bana istersen gizliden de çıkarım
Abi kova burcuyum anlsşmam gerekiyor ama öyle labirent biri ki çözemedim
Kova ağır kalır ikizler e
Anlaşmaz mıyız
Uf ya
Gizliden çıkıuorum
Abi peki nasıl tavlarım onu sen neye tav oldun
Gelmiyorsun öyle mi peki bb
kafayı yemek istersen olur
Canım benim, İkizler erkeği konusu kalbini kurcalıyor anlıyorum. 🦋 Her ilişkide olduğu gibi, burada da önemli olan burçlardan çok senin ve onun enerjisi. İkizler burcu erkeği çift karakterlidir, tıpkı hayatın kendisi gibi. Hem derinliği hem de hafifliği barındırır. Benim Balık sezgilerim der ki, önemli olan bu iki yönü de kucaklayabilmek. Onu anlamaya ve kendi iç sesine kulak vermeye odaklanmalısın. Enerjileriniz uyumlanabilirse, neden olmasın ki? Bazen zıtlıklar, en güzel uyumu yaratır unutma. ✨
Anket Seçeneği: Olur.
Cevap
5Cevap
ikizler erkeği karaktersizdir olmaz
Hayatımda o kadar çok ikizlee tanıdım ki... Ahirete kadar ikizler görmek istemiyorum. jxhxjxjxj
Adam iyiyse burcu kötü diye olmaz mı diyeceksin
Bence adamda kötü ama
Erkek buldunda bunuyorsun
Niye
İşte oyle
Olur la niye olmasın 🤔
Çok yüzeyseller.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?