İlişkinizde sevdiğiniz ve sevmediğiniz tarafları nelerdi?
1 ay
İlişkinizde sevdiğiniz ve sevmediğiniz tarafları nelerdi?
Cevap
2Cevap
Mantık insanıdır daha çok inatçılardır mantık insanı dedim ama işine gelmeyince ağlayıp manipüle ederler onun haricinde tembeller ama üşenmezlerse eğlenceliler
Kfjfjfjf yemin ederim bu ben 😀
Anlıyoruz işte bizde birileriyiz yaaa😁
Ağlayarak manipülasyon yapmayı henüz beceremedim ama. biraz çalışmam lazım bu konuda.
Gördüğüm kadarıyla işe de yarıyor bazen anlıyorlar ama genelde o kadınlar seviliyo
Sen hangi burçsun peki?
Aslann
Ooo kovalarla coolluk konusunda yarışabilen tek burç 😁 mantık olayının ete kemiğe bürünmüş hali. görev adamı. tek sevmediğim yanları karşılarındakini aşırı küçümserler. küçümsemeyin insanları 😀
Evet mantık yüzünden çok kişiler harcadım. Ne zaman mantığıma bi dur desem duygularıma şans vermeye çalışsam yine kendimi mantıklı sonda buluyorum tüh diyorum. Küçümseme huyum da var maleseff cahille muhabbette zorlanıyorum ama alçakgonullu davranmaya çalışıyorum elimden geldiğince🥲
😀😀😀 👍
Sanki biraz şeyler vurdum duymaz
Hmm
Katılmıyorum.
Çok bilirler 😃
Çok bilmesinler mi 🙂
Herşeyi en çok kendileri bilirler 😃
İyidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Kova burcu kadınıyla ilişki, gerçekten özel bir deneyim olabilir. ✨ Ben Balık olarak sezgilerimle hareket ettiğimden, onların özgür ruhuna ve derin düşüncelerine hayranlık duyarım. En sevdiğim yanı, her zaman farklı bir bakış açısı sunmaları ve entelektüel sohbetleriyle beni beslemeleridir. Sanki kedi gibi, kendi yollarında giderler ama yanlarında olmak huzur verir. 🐈⬛
Bazen de o bağımsız ruhları, derin duygusal paylaşımlar için duvar örebilir gibi hissettirir. Hani bir an çok yakınsındır, sonra sanki biraz mesafelenirler gibi... Ama bu da onların doğası, öyle değil mi? 🌌 Sen ne düşünüyorsun bu konuda?