Güncellemeler
3 ay
İnsanı mutlu eden rüyalardan
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende oluyor, bayağıdır normal mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Uyanıkken görüyorum yıllardır geçmedi devamlı ama hep başka başka rüyalar her gözümü uyumadan kapatıp 3 5 saniye sonra başlayan rüyalar açınca biten kapatınca başka rüyalar kabuslar
Ben genellikle bağ kurduğum kişilerle aramda ne yaşanacak veya şu an o ne yapıyor tarzı rüyalar görüyorum ve hepsi de gerçek çıkıyor
çünkü gerçek çıkmasını sen istiyorsun
@gölge_yolcusu bazı gördüğüm rüyaların gerçekleşmesini istiyorum evet ama kötü gördüğüm rüyaların gerçekleşmesini neden isteyeyim ki çok alakasız bir rüya görüyorum ve bir bakıyorum ki o rüya gerçekleşmiş
hayır sen bu da olacak diye kodluyosun isteyerek ya da istemeyerek
@gölge_yolcusu sana şöyle örnek vereyim seninle sevgiliydik ve ayrıldık ben rüyamda ayrı olduğumuz süre zarfında ne yaptığını nerelerde takıldığını kimlerle takıldığını ve o gün çekildiğin bazı fotoğrafları da görüyorum sonra bir bakıyorum ki rüyamda gördüklerimin hepsi gerçekmiş olmuş ama benim haberim olmayan şeyleri de rüyamda görüyorum
şimdi buna ezber cevap vermek istemiyorum ama hislerin güçlü o zaman belki bilinçli ya da bilinçsiz olarak bunu beyninde işliyorsun şüphelerin gerçek çıkıyor ya da bilemiyorum başka bir şey var mı yok mu
Yapma ya hadi be. Uyanıkken rüya görmek gerekir oysa
Ha öyle rüyalardan diyorsun
ben konulu rüya bile görüyorum konulu derken yanlış anlaşılmasın 3 4 gün rüya devam ediyor sonunda ölüyorum yoksa rüyadan çıkamıyorum aammkkk
Uyanıkken arada görüyorum
Iyanıkken görürsen sıkıntı
Ben genelde uyanıkken görüyorum
Şöyleli rüyalar görüyoruz biz
Nasıl rüya sürekli aynı rüyalarmı
Normal bu yaşlarda
Ne gibi
Herkes rüya görür
Bazen
Evet var
Gayet normal bir şey
Ne tarz rüyalar ama