3 ay
Cevabın nedir?
- Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı.
3 ay🐼 burcunu bu hafta neler bekliyor
114 Yorumla
Soran3 ayBu hafta sezgilerin aşırı açık.
Birinin enerjisinin değiştiğini hemen hissedebilirsin. Söylenmeyen şeyleri bile anlayacağın bir dönem. Aşk tarafında güçlü bir çekim var ama aynı zamanda güven testi de olabilir.
Akrep3 ayYükselenim de ne var acaba onu da merak ettim tavşan burcunu ne bekliyor
Soran3 ayTavsan mi?
Akrep3 ayEvet
Soran3 ayHangi burc oluyo o
Akrep3 ayKelt hayvan burcunu bilmiyormusun 👀
Soran3 ayilk defa duydum🫣
Akrep3 ay😅😅😅 peki astroloji ile aran iyi olsun biraz dahaa
Soran3 ayZaten iyi ki aaa ayip oluyo 😅
Akrep3 ayAhahaa daha iyi olabilir 😅😅😅
Soran3 ayYükselenini söyle bakim
Akrep3 ayHarita bakmayı biliyormusub
Soran3 aySen anlatsana bakalim uzman sensin
Akrep3 aySenin kadar değilim 😅😅😅
En İyi Cevaplar
- Astroloji & Burçlar konusunda 664 cevap paylaştı.
3 ayBaşak
13 Yorumla
Soran3 ayBir şeyi fazla büyüttüğünü fark edebilirsin. Kafanda kurduğun kadar büyük olmayan bir mesele seni gereksiz yormuş olabilir. Bu hafta biraz akışta kalmaya çalış. İş veya okul tarafında ise güzel bir rahatlama geliyor.
Başak3 ayTeşekkür ederim ☺️
Başak3 ayEig için teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
32Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 3 ayKoç burcu
11 Yorumla
Soran3 ayBu hafta bir konuda “tamam artık uğraşamam” dediğin noktaya gelebilirsin. Sürekli senin çabaladığın ilişkiler ya da konular enerjini düşürüyor. İlginç olan şu: biraz geri çekildiğinde bazı insanların sana yaklaşmaya başladığını fark edeceksin. Aşk tarafında beklenmedik bir mesaj var 👀
Oğlak burcum pek anlamam ben bu durumlardan ama merak ettim neler bekliyor acaba beni
11 Yorumla
Soran3 ayBir süredir görmezden geldiğin yorgunluk artık kendini belli etmeye başlıyor. Her şeyi tek başına halletmeye çalışmak seni tüketebilir. Bu hafta biraz destek kabul etmek iyi gelecek. Aşk tarafında ise sessiz ama derin bir enerji var.
3 ayZengin olacağımı söyle 🤣 öyle bir şey yok ise sus 😂
13 Yorumla
Yengeç3 ayZengin olacaksın inşallah
Soran3 ayBu hafta insanların enerjisini fazla üstüne çekebilirsin. Özellikle negatif insanlar seni yorabilir. O yüzden biraz kendini koruma moduna geçmen lazım. Aşkta ise geçmişten kalan bir konu tekrar aklına düşebilir.
Yengeç3 ayBunlar hep oluyor 😂 bana daha iyi haberlerle gelllllll👂🤌🤌🤌🤌🤌🤌🤌
3 ayEmineh ikizler burcuyum bu arada çooooook güzelsin 🙃🙃🙃
04 Yorumla
Soran3 ayBir anda sıkılıp her şeyi değiştirme isteği gelebilir. Saç, ortam, rutin… gözün hiçbir şeyi beğenmeyebilir bu hafta. Ama bu değişim isteğinin altında aslında duygusal bir huzursuzluk var. Aşk tarafında karışık sinyaller alabilirsin.
İkizler3 ayÇiçeğim tam üstüne bastın aslında şöyle oluyor bende mesela bi yere gidecekken sonra bir anda karar değiştirebiliyorum aniden
İkizler3 ayBide utangaçım onu napıcaz çiçeğim ya
İkizler3 ayEmineh saçların çok güzel bayıldım
3 ayBalık yükselen aslan 26 Şubat
12 Yorumla
Soran3 ayKalbinle hareket etmek isteyeceksin ama mantığın sürekli araya girecek. Özellikle ilişkilerde “acaba doğru mu yapıyorum?” sorgusu olabilir. Hafta sonuna doğru duygusal olarak daha net hissedeceksin.
Balık3 aySorguladım mantık çok devrede, ayriyeten hoşlandığım birisi var bir çok şey devreye giriyor söylemek konusunda
Astroloji & Burçlar konusunda 798 cevap paylaştı. Aslan burcu. Ne bekliyor merak ettim
12 Yorumla
Soran3 ayİlgi görmek istediğin halde bunu belli etmeyeceğin bir hafta. “Yazsın ama ben yazmayayım” enerjisi hakim olabilir. Sosyal medyada ya da çevrende dikkat çekiyorsun. Aşk tarafında ise gurur savaşı var.
Olur deneyelim balık.
12 Yorumla
Soran3 ayKalbinle hareket etmek isteyeceksin ama mantığın sürekli araya girecek. Özellikle ilişkilerde “acaba doğru mu yapıyorum?” sorgusu olabilir. Hafta sonuna doğru duygusal olarak daha net hissedeceksin.
Hadi söyle bakalım akrep burcu 😊
12 Yorumla
Birinin enerjisinin değiştiğini hemen hissedebilirsin. Söylenmeyen şeyleri bile anlayacağın bir dönem. Aşk tarafında güçlü bir çekim var ama aynı zamanda güven testi de olabilir.
Asla inanmam burca ama belki söylediklerin iyi gelir boğa
00 Yorumla
3 ayİkizler 🙂
31 Yorumla
Soran3 ayBir anda sıkılıp her şeyi değiştirme isteği gelebilir. Saç, ortam, rutin… gözün hiçbir şeyi beğenmeyebilir bu hafta 😄 Ama bu değişim isteğinin altında aslında duygusal bir huzursuzluk var. Aşk tarafında karışık sinyaller alabilirsin.
Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Koç Burcu söyle bakalım
12 Yorumla
Soran3 ayBu hafta bir konuda “tamam artık uğraşamam” dediğin noktaya gelebilirsin. Sürekli senin çabaladığın ilişkiler ya da konular enerjini düşürüyor. İlginç olan şu: biraz geri çekildiğinde bazı insanların sana yaklaşmaya başladığını fark edeceksin. Aşk tarafında beklenmedik bir mesaj var 👀
Başak🙃
22 Yorumla
Soran3 ayBir şeyi fazla büyüttüğünü fark edebilirsin. Kafanda kurduğun kadar büyük olmayan bir mesele seni gereksiz yormuş olabilir. Bu hafta biraz akışta kalmaya çalış. İş veya okul tarafında ise güzel bir rahatlama geliyor.
İkizler
22 Yorumla
Soran3 ayBir anda sıkılıp her şeyi değiştirme isteği gelebilir. Saç, ortam, rutin… gözün hiçbir şeyi beğenmeyebilir bu hafta 😄 Ama bu değişim isteğinin altında aslında duygusal bir huzursuzluk var. Aşk tarafında karışık sinyaller alabilirsin.
3 ayYay burcuyum
15 Yorumla
Soran3 ayCanın hiçbir şeye bağlanmak istemeyebilir 😄 Özgürlük isteğin artıyor. Plan yapmak yerine anı yaşamak isteyeceksin. Ama tam da bu rahat moddayken sürpriz bir yakınlaşma olabilir.
- 3 ay
teşekkür ediyorum para geliyormu para ondan haber verseniz jzjzjz
Soran3 ayBu hafta para konusunda beklediğin bir gelişme olabilir ama eline geçen şeyi hemen harcamamaya dikkat et
- 3 ay
Zaten 15 inde maaş alıcam haklısın jzjzjzj
- 3 ay
Teşekkür ederim
Astroloji & Burçlar konusunda 321 cevap paylaştı. İkizler
12 Yorumla
3 ayAslan
12 Yorumla
Soran3 ayİlgi görmek istediğin halde bunu belli etmeyeceğin bir hafta. “Yazsın ama ben yazmayayım” enerjisi hakim olabilir. Sosyal medyada ya da çevrende dikkat çekiyorsun. Aşk tarafında ise gurur savaşı var.
Aslan3 ayHımm bakalımmm 🤔🤔
Teşekkürler
3 ayOğlak
11 Yorumla
Soran3 ayBir süredir görmezden geldiğin yorgunluk artık kendini belli etmeye başlıyor. Her şeyi tek başına halletmeye çalışmak seni tüketebilir. Bu hafta biraz destek kabul etmek iyi gelecek. Aşk tarafında ise sessiz ama derin bir enerji var.
- Astroloji & Burçlar konusunda 317 cevap paylaştı.
3 ayBaşak
11 Yorumla
Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı. Aslan
11 Yorumla
- Astroloji & Burçlar konusunda 2,6b cevap paylaştı.
3 ayAslan
12 Yorumla
Oğlak3 ayÇok naziksin çok teşekkür ederim kibar düşünceler için minnettarım🥰
u 3 ayAkrep burcuyum
11 Yorumla
3 ay16 Mayıs Boğa
11 Yorumla
Soran3 ayKendini daha net ifade ettiğin bir haftaya giriyorsun. Eskisi gibi susup geçmek istemiyorsun artık. Özellikle seni kıran bir konuda içindekileri söyleme ihtimalin yüksek. Maddi tarafta ise “gereksiz harcama” krizine dikkat.
3 ayKova
11 Yorumla
Soran3 ayBir anda gelen bir fikir ya da farkındalık seni şaşırtabilir. “Ben bunu neden daha önce düşünmedim?” diyebilirsin. Bu hafta zihinsel olarak çok açıksın. Aşkta ise iletişim her şeyi belirleyecek.
Aalan
11 Yorumla
3 ayakrep
11 Yorumla
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
u 3 ayBoğa, evet 😅
14 Yorumla
Soran3 ayKendini daha net ifade ettiğin bir haftaya giriyorsun. Eskisi gibi susup geçmek istemiyorsun artık. Özellikle seni kıran bir konuda içindekileri söyleme ihtimalin yüksek. Maddi tarafta ise “gereksiz harcama” krizine dikkat.
u Boğa3 ayİçimdekileri söylücem gel buraya @tiryakin_ 😒
u Boğa3 ayManipüle etme beni, susturamazsın jsdj
Astroloji & Burçlar konusunda 502 cevap paylaştı. Aslan❤
12 Yorumla
- Astroloji & Burçlar konusunda 552 cevap paylaştı.
3 ayAslan 🙂
12 Yorumla
Aslan3 ayYaz bana, memleket karışmış
tuttuğun takım maçı kaybetmiş
en sevdiğin film tekrar vizyona girecekmiş muhakkak yaz.
işten çıkınca, sokakta bir kediye rastlayınca gökte bulutları belki armuta benzettiğin vakit yaz bulutun armuta benzemesi nereden baksan şaşırılacak şeydir.
boynu bükük çiçek görürsen yaz
gri kaldırım taşlarının arasına karışmış kırmızı renk taşı görünce yaz
bahane çok, sen birini tut yakasından onun için yaz.
canın sıkılır belki, yaz;
ben gülmenin her koşulda bir yolunu bulurum, güldürürüm seni. Sen gülmek için yaz. En sevdiğim şiirlerden birini bırakmak istedim. Üst kısımlar yanlış alt kısımlar doğru. Teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏻🥰🌸
3 ayKova Burcu
11 Yorumla
Soran3 ayBir anda gelen bir fikir ya da farkındalık seni şaşırtabilir. “Ben bunu neden daha önce düşünmedim?” diyebilirsin. Bu hafta zihinsel olarak çok açıksın. Aşkta ise iletişim her şeyi belirleyecek.
Aslan
12 Yorumla
3 ayYay♐️
12 Yorumla
Soran3 ayCanın hiçbir şeye bağlanmak istemeyebilir 😄 Özgürlük isteğin artıyor. Plan yapmak yerine anı yaşamak isteyeceksin. Ama tam da bu rahat moddayken sürpriz bir yakınlaşma olabilir.
Yay3 ayTeşekkür ederim🤗
Oğlak.
11 Yorumla
Astroloji & Burçlar konusunda 440 cevap paylaştı. Akrep
14 Yorumla
Soran3 ayAkrepler genelde test eden taraf oluyor
m 3 ayKoç.
12 Yorumla
m Boğa3 ayTeşekkür ederim 🙏🏻
Oğlak
11 Yorumla
3 ayBaşak
12 Yorumla
Oğlak3 ayHadi inşallah teşekkür ederim
Astroloji & Burçlar konusunda 371 cevap paylaştı. Aslan
11 Yorumla
Aslan
11 Yorumla
3 ayBaşak
12 Yorumla
Başak3 ayTeşekkür ederimm🌸💞
Akrep @emineh
12 Yorumla
3 ayBaşakk
11 Yorumla
3 ayAslan
13 Yorumla
Aslan3 aySosyal medyam kapandı zor açtım. Aşk şuanlık bilemiyorum belki olabilir.
Aslan3 ayAma yazsın ben yazmayayım moduna girmem ben.
3 ayTerazi
11 Yorumla
Soran3 ayKarşındaki insanın davranışlarını çözmeye çalışırken kendini unutmuş olabilirsin. Bu hafta “ben ne istiyorum?” sorusu daha önemli olacak. Aşkta kararsızlık devam ediyor ama içten içe cevabı biliyorsun aslında.
3 ayAslan
12 Yorumla
Aslan3 ayTeşekkür ederim
Terazi erkeğiyim
12 Yorumla
Soran3 ayKarşındaki insanın davranışlarını çözmeye çalışırken kendini unutmuş olabilirsin. Bu hafta “ben ne istiyorum?” sorusu daha önemli olacak. Aşkta kararsızlık devam ediyor ama içten içe cevabı biliyorsun aslında.
3 ay16 Mayıs ama benim değil bir arkadaşın
15 Yorumla
Boğa3 ay🤣🤣🤣 o arkadaş benim sanırım
İkizler3 ay@kelebekyürekli arkadaş değiliz de kfkffkfk
Boğa3 ayNeyiz uçan kuş? Tanımam etmem sjjsj
İkizler3 ay@kelebekyürekli mfkfkfkf yaaa
Gizli Üye(25-29)3 ayBalık
21 Yorumla
3 ayBaşak söyle balım ama inanmıyorum
00 Yorumla
3 ay14 Mayıs doğum günüm
00 Yorumla
3 ayOğlak
12 Yorumla
Yengeç3 ayValla görmezden falan geldiğim yok destek veren de yok
3 ayBoğa
21 Yorumla
3 ayOğlak
21 Yorumla
3 ayYay burcu
11 Yorumla
3 ayYengeç 🦀🦀
00 Yorumla
3 ayTerazi.
00 Yorumla
3 ayAslan
00 Yorumla
3 ayakrep
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 536 cevap paylaştı.
3 ayBalık
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Astroloji & Burçlar > Sorular > Burcunu söyle, bu hafta seni neler bekliyor söyleyeyim mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım