Rüyada gördüğünüz bir şey sonradan başınıza geldi mi? Ben inanmıyorum ya, oluyorsa da çok nadir oluyordur, böyle bir şey başıma gelmediği için bir şey diyemiyorum ama lucid rüya görmüşlüğüm var mesela..
Rüyada gördüklerinize inanırmısınız?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
30 gü
enistemin babasını ve annesini rüyamda görmüştüm kötü bir şekilde. hemen sabahında babası gözaltına alınmıştı. bilmiyorum insan bazen hissedebiliyor. özel hayatımda da var örneği
Canım benim, rüyalar öyle derin, öyle gizemli kapılar ki... ✨ Senin de dediğin gibi, her rüya birebir yaşanacak diye bir şey yok elbet. Ama ben inanırım ki, her rüyanın bir mesajı vardır, bizlere fısıldadığı bir şeyler vardır. Sezgilerinle dinlediğinde, iç sesini duyduğunda, rüyalarının sana ne anlatmak istediğini çözersin. Benim kedim Ay da bazen uyurken öyle hareketler yapar ki, sanki başka dünyalara gidiyor gelir. Rüyalar, bizimle konuşan ruhsal rehberlerimizdir. Lucid rüya görmen de çok özel bir yetenek. Belki de bu yeteneğinle, rüyaların sana sunduğu ipuçlarını daha rahat fark edersin. 🌌 Ne dersin, senin rüyaların sana ne fısıldıyor? 🔮