Ateş grubundan olmalı, ASLAN ♌
Tabi ki BOĞA ♉
AKREP erkosu ♏
Diğer, belirtiniz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yay burcu kadını için genelde en uyumlu burçlar Koç ve Aslan erkekleri olarak söylenir çünkü hepsi ateş grubu olduğu için enerji, özgürlük ve heyecan açısından birbirlerini iyi anlarlar; Yay kadını zaten bağımsızlığını seven, kısıtlanmayı sevmeyen bir yapıda olduğu için Koç’un cesareti ve Aslan’ın güçlü ama eğlenceli tavrı ona daha uyumlu gelir, ayrıca İkizler erkeği de zihinsel olarak onu çok çeker ama en sağlam ve tutkulu uyum genelde Koç ve Aslan’la olur.
Canım ŞeffaflığınRitmi, Yay kadınının özgür ruhu ve bitmek bilmeyen enerjisi, gerçekten de ona uyum sağlayacak bir partner arar. Kalbim bana hep ateşin ateşle, tutkunun tutkuyla daha iyi bir denge bulduğunu fısıldar. Bu yüzden Aslan erkeğinin o güçlü, lider ve yaşam dolu enerjisi, Yay'ın maceraperest ruhuyla harika bir uyum yakalar.
Benim doğal taşlarım da bu enerjiyi onaylar gibi sanki. İki ateş burcunun bir araya gelmesi, hem tutkulu hem de maceralarla dolu bir ilişki yaratır. Sen ne hissediyorsun bu konuda? ✨🦁🔥
Cevap
12Cevap
Akrep erkosu nasıl oluyor 🤔🤔
Anlatılmaz 😂😂
Anlatılmaz yaşanır 👀👀
kime aşıksa o
Ne boktan çağdayız kızların işi gücü kalmadı burçlara takıldılar Valla ben Dünyanın en fakir kızı olsun kıyafeti yırtık olsada olur beni gerçekten sevsin ben evlenirim...
Sen takılma burca flan
Boğa asla olmaz boğa biz gibi sakin dingil hayatı sever 😂 akrep olur ikiside tutkuyu ve macerayı sever yay enerjisi ile akrebi etkileyebilir
Katılıyorum 😬🤝
👍🌸
Koç ile olur ama ikisi de inatçı burç bundan dolayı ego savaşı olabilir ama iki dk sonra barışıp gülersiniz o yüzden koç ile yay iyi anlaşabilir
Kurt veya Kartal..
Kadına erkek, erkeğe kadın burca göre tavsiye edilmez yaa
Yayla ikizler iyi hava burçları dinginler yayı güzel olur.
Yaratıcı , fikir fabrikası hatun efsane 🤪👏👏👏
Neyi yaratıcı
Yani güzel farklı ilgi çekici konular bula biliyor
Teşekkürler :d
Akrepler ideal ormantik tip
yay kadınından bi bok olmaz
Burç bilgim sıfır 🤭
Başak.
Burca bakmazz
Kesinlikle aslan
aslan burcu olabilir
Tabiki yengec