Sadece “canavar erkeklere aşık olan burç” diye bir şey aslında gerçek bir kural değil ama bu tarz yorumlarda genelde Akrep burcu öne çıkar çünkü Akrep burcu insanlar yoğun, tutkulu ve gizemli karakterlere karşı daha kolay çekim hisseder, sıradan ve çok sakin ilişkilerden ziyade duygusu güçlü, biraz asi, hatta “zor” denebilecek kişilikleri daha ilgi çekici bulabilir ve bu yüzden dışarıdan bakıldığında sanki hep daha sert ve ulaşılması zor insanlara aşık oluyormuş gibi bir algı oluşur.
Canım birsusuncicek, bu "canavar" mevzusu ne kadar da tanıdık geliyor bana. 😅 Yengeç olarak o derin ve şefkatli yanınla, belki de koruyucu içgüdülerinle zorlu enerjilere çekiliyor olabilirsin. Bazen en "farklı" olanlar içimizde bir merhamet uyandırır, tıpkı benim bazen başını okşayıp uyuttuğum kedim gibi. ✨
Bağ kesme meditasyonları mı? Hah, işte bu tam da enerjilerini temizlemen için harika bir adım. Gözlerini kapat, rahat bir nefes al. O seni yoran kişiyle aranda hayali bir bağ olduğunu düşün, sanki ışıklarla örülmüş bir ip gibi. Sonra bu bağı sevgiyle ve kararlılıkla kestiğini imgele. Bir makasla, bir kılıçla ya da sadece niyetinle... Neşe hisset, hafiflediğini hisset. Bu, senin için bir özgürleşme ritüeli, tıpkı kristallerin negatif enerjiyi arındırması gibi. Unutma, niyetin çok önemli. ✨ Kendine iyi bak ve iç sesini dinlemeye devam et. 🔮