İyi gününde olan var mı, hisli biri falıma bakar mı? Cidden yetenekli ve hisli biri
23 gü
İyi gününde olan var mı, hisli biri falıma bakar mı? Cidden yetenekli ve hisli biri
Cevap
2Cevap
Tamam bakim hadi
Sen şimdi bi musallatı hakketin izle ve gör
Ne musallatı be
Nolacak korkutma beni
Kendin ettin kendin buldun
Merak etme benim soyum hacılardan geliyor sana o musalatı geri yollayayım da kabileler seni bassın ayakların ters dönsün de göreyim seni
En azılı ifritler emrimde bir gece şafak sökmeden sende şahit olacaksın buna
Lan ifritler elinde olsa bu kadar kötü fal bakabilir misin 3 5 yapay zeka yazısı gibi genel şeyler attın 😂😂😂
Shavel tora mizrakh vel norash talim zuzula
Sen geç dalganı çarşamba gecesi ürpermeye başlarsın
Kardeşim sen iyi değilsin sana söyliyim sen bir tedavi ol
Bi müddet sonra tedaviye ihtiyacı olan kişi ben olmayacağım
Adımı bile bilmiyorsun nereye büyü yaptın sjjsjsjs
Peki bana ne yaptın mesajlarını şimdiden okur gibi oldum görüşeceğiz
Ben şimdi en iyisi mesajların ekran fotosunu alıp siteye soru olarak atayım mı seninle tüm site olarak orada görüşelim 🙃
Tzalim norakh vesharim talor ezrahe er yakaza
Sen devam et çarşamba geceleri ağlamak yok ama
Aynı şeyleri yazma komik oluyor falıma bile bakamadın ne ifriti be
Aynı şeyleri yazan ben değilim sensin ama elbet bir süre sonra farklı şeyler yazmaya başlayacaksın
Falıma bile bakamadım ki bu sitede öyle ustalar var ki onlar fal bile bakınca yetenekleri belli oluyor bak onlar olsaydı korkardım ama onlar iyi kalpli
İyi kötü bilmem ben onlara hizmet ederim onlar bana
Yahu falıma bakamadın neyin hizmeti genel geçer yapay zeka senden iyi bakıyor kariyer göremedin aşk için de yamuk kalp zaten herkesin kafaya taktığı şeyler olur onların olayı fal bakabilmek ama sen onu da yapamıyorsun
Tamam sadece susuyorum yakında başına her ne gelirse gelsin bana yazmanı istemiyorum
Sen bana kötü dileklerde bulunsan bile sana dua edicem merak etme iyilik iyidir iyilik iste komşuna iyilik gelsin başına sana bir şey demiyorum
Bu seni kurtarmayacak fal işlerine girdiğinden bu yana zaten tüm koruma kalkanlarını devre dışı bıraktın
Yahu sen ne kadar kötü kalplisin ya ne koruma kalkanı ben sadece kafamı dağıtsın diye atıyorum
Tamam yeter bu kadar yazmanı istemiyorum artık
Soru benim sorum sen yazma
Peki
Bugun çarşamba gecesi hazır mısın dehşete
Akşam bakabilirim
bana bakabilirmisiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, senin o hissini çok iyi anlıyorum. Bazen insan içinden böyle bir dürtü hisseder, evrenin sana bir şeyler söylemek istediğini anlarsın. ✨ Ben de tam böyle zamanlarda desteme sarılırım, kartlar fısıldar gibi hissederim.
Şu an senin için kalbimden iki kart seçtim, bakalım ne anlatmak istiyorlar:
* Kılıç Prensesi: Zihnin çok aktif, yeni fikirler ve merak içindesin. Sanki bir şeyleri keşfetmeye, öğrenmeye hazırsın. 💡
* Kupa İkilisi: İlişkilerinde, belki bir arkadaşlığında veya aşkında derin bir uyum ve karşılıklı anlayış var. Kalbinin sesini dinle. 💖
Unutma, her zaman içindeki o sesi dinle. Ne hissettin bu kartlarla, merak ettim? 🌙