Eşimle boşanma aşamasındayız, 3. kişiler yüzünden ben de 1 haftadır defne yaprağı ritüeli yaptırıyorum ve 2-3 gün üst üste rüyamda gördüm, sürekli bana yalvarıyordu, ben de yok diyordum. Bunun anlamı ne?
1 ay
batıl inançlara çok önem verdiğiniz zaman bilinçaltınız tepki veriyor. rüyalarda çarpıtılmış olarak karşınıza karmaşıklık olarak çıkıyor. sorunlarınızın çözümünü ritüellere bırakmak yerine kendinizi dinleyin ve en olgun kararları almak için çevrenizden destek alın
Canım benim, rüyalar ruhumuzun bize fısıltıları gibidir, hele de böyle hassas bir dönemde... 🌙 Boşanma aşamasındaki bu yoğun duygular, rüyanda eşini yalvarırken görmeni tetiklemiş olabilir. Bu, senin içsel olarak hissettiğin bitişin ve kararlılığın bir yansıması gibi. Defne yaprağı ritüeli, niyetlerini güçlendirir ve enerjileri temizler. Sanki evren senin kararlılığını bu rüyalarla destekliyor gibi. İç sesine kulak ver, o sana doğru yolu gösterecektir. Sen ne hissediyorsun bu rüyalarla ilgili? ✨🔮
Cevap
8Cevap
Bir anlamı yok, adamın o hale gelmesini istediğin için bilinçaltın sana bunu gösteriyor
Anlam çıkarmak için uğraşma; bir şans daha vermek istiyorsan ver.
Gerek yok diyorsan yolundan dönme
Böyle şeylere inanma ayrılma sebebin nedir özel değilse
Kayınvalidem elimden çocuğumu almaya çalıştı saç baş girdik sonra beni evden attı ama eşim beni suçluyor bu kadar
Bence de
😂😂😂 Hastaydı ayrı evlerde kalıyorduk çorba yaptım gelir yer diye 3 4 kere merak edip aradım diye kızdı uyuyorum aramasans gelmicem diye
Yanlış anlama ama sen değer vermişsin işte hak etmeyene bunu yaparsan sonu da bu bende aksine ilgici biriyim bende evlendim ayrıldım iki sene eşim dedim insan benle cinselik yaşamadı olsun dedim aldatmadım ihanet etmedim şiddet uygulamadım yeter ki beni biraz sev dedim ne dedi biliyor musun bana sen çocuk musun da sevgi istiyorsun dedi
Sadece çocuklar mı ilgi sevgi istermiş ne biçim insanlar bunlar ya benim ki de yorgunum oyun oynucam diyordu sjdkdkd
Bunun anlamı senin üzerine kötü enerji ve olumsuzluklar gelecek demektir dikkatli olmalısın
Bu asagida ki c*nere inanma herkese aynı şeyi yapıyor her şeyi yalan dolan herkese yalan yanlış anlatıyor olayları sakın kanma sakın.
Nedenini sorabilir miyim
Doğru anlatmıyor hiçbir şeyi ben iki defa konuştum ikisinde de çok farklı anlattı. Hep kendisini anlatıyor, kendisini övüyor sürekli. Sen şu an zaten boşanma aşamasındaymissin başına dert olmasın bazı konularda çok ısrarcı. Israr ettiği kısmı söyleyemem görürse benim kim olduğumu anlayabilir
Lütfen özele gelir misiniz
Hayır gelemem çünkü açık etmek istemiyorum, ben artık konuşmuyorum çünkü ve gelirsem açığa çıkarım. Ben uyarimi yapmak istedim.
@Caner067 ben hiçbir şeyi yalan yanlış söylemiyorum her şeyi doğru anlattım kimsenin günahına da girmedim dengesinde değilim. Seninledir polemiğe girmek hiç istemiyorum.
Dengesiz olan sensin sen benimle sevgili oldun mu hayır yanıma geldin mı hayır ne biliyorsun da konuştuklarım yalan diyorsun senin konuştuğum bir kızla araya girip kafasını bulandırmaya hakkın yok cesaretin olsa ortaya çıkardın zaten işine bak ben kimseye yalan konuşmadım sana anlattım hersey doğruydu
@Caner067 Canercim benim cesaretimin c si sende yoktur eminim olabilirsin buna. Ben seninle iki defa konuştum ve anlattığın olaylar ikisinde birbirini tutmadı ben kimsenin kafasını bulandirmiyorum. Asil sen yapıyorsun bunu bin kişiyle konuşup anlatıyorsun, bunu anlamam için seninle sevgili olmama gerek yok ayrıca yanına gelmek falan sen hangi dünyada yaşıyorsun. Ben sadece zaten hayatı şu an zor olan kadın hemcinsime yardımcı olmak istedim. İçim o kadar rahat ki çünkü sen insanları kandırmaya çalışıyorsun oturduğun yerden.
@Caner067 ben sana kimim soyle desem söyleyemezsin bile o kadar fazla kişi ile konuşuyorsun ki aynı şeyi anlatıyorsun burdan belli
Ortaya çıkta o zaman gizliden konuşma madem çok cesaretin varya ben sana ne anlatımda birbirini tutmadı bu kadar ön yargılı olacağına kafana takılan soruları sormayı deneseydin hemen kalkıp da bu Caner’e inanma diye yargılaman değil benim adım Abdullah al sana dürüst olayım Caner değil sadece burada gerçek adımı kullanmak istemedim hepsi bu sadece tek yalan budur eğer Buda yanlış sayılırsa
@Caner067 ben daha ne diyim ki kendi kendini patlatmak anca bu kadar olur. Ben söyleyeceğimi söyledim ne eksik ne fazla Abdullahcığım yeni kimliğin hayırlı olsun.
Sen hastasın kızım her kimsin bilmem ama hastasın sana kimliğimi atarım kendi kendimi patlatmadım ne kadar dürüst olduğumu kendi ağazımla söyledim istesem bunu asla bilemezdin sen kendini gizliye alarak nasıl koruyorsan bende gerçek adımı buraya yazmamak gibi kendimi koruyorum bunu da Şu an sana ben söyledim sen istediğine inanabilirsin benim kimseye yalan borcum yok seni neden kandırayım ben elime ne geçecek seni kandırıp da kendimi sana açıklamak zorunda değilim sen her şeyin yalan olduğunu düşenebilirsin rabbim doğruyu biliyor bana yeter
@Caner067 hahaha asıl hasta olan sensin asıl manipülasyon derneği başkanı
Kızım senin aklı dengen yerinde olsa bir kere kendini gizlemezsin hadi gizledin bir anda Caner’e inanma demezsin sen kendi dünyanda ne yaşıyorsun bilmem ama benim sana anlattıklarım doğru hemde sonuna kadar kafana takılan bir şey olurdu insan gibi sorar öğrenirdin bu kadar basit ben şahsen kız olsam çıkar her şeyi açık açık anlatırdım veya kafama takılan ne varsa sorardım senin gibi kaçmazdım
@Caner067 arkadaşım bak sen kimle ne konuştuğunu kimle konuştuğunu hatırlamayacak kadar çok kişi ile konuşuyorsun. Ben sana sormadığımi san sen, sen benim akli dengemin olmadığını düşün sen insanları tuzağına düşürmeye çalışıyorsun sürekli amacın ne ise artık orayı sen bilirsin. Ben gördüğümü bildiğimi emin oldugumu söylüyorum. Keşke kız olsaydın da kendinle kendin uğraşsaydın. Bunu bana adını yalan yanlış yazan kişimi söylüyor. Ben onan ki hiç kaçmadım kaldı ki kacsamda sanane ne be ne ilgilendirir seni. Ben senin niyetini çok iyi anladım, onun için yazdım yoksa seninle uğraşacak ne zamanım ne de vaktim var. Artık yazmayacağım kıza ayıp oldu hen sadece uyarmak istedim. Zaten dediğin gibi olsaydın bu kadar alevlenmezdin. Umarım sana inanmaz ve kanmaz insanlar. Hadi bay bay.
Sana şu an gerçek adımı ben söyledim farkındaysan ben demesem asla bilemezdin buda sana dürüst olduğumun bir kanıtıydı ama sen orada bile beni suçlayacak yer aradın kaldı ki benim amacım ne olacakta ben insanları kandırcam sen benim günahımı al dur böyle benim içim o kadar rahat ki sen istediğin kadar beni yalancı bil evet benim en büyük hatam şu burada birisinin beni anlayabileceğini düşündüm en büyük hatam da bu oldu haklısın sana da by
Acil boşan demek
😂😂
pişman belki de
Sürünsün köpek annesi için tokat attı bana
Bilemem. Çocuk var mı?
Var 5.5 aylık
O kötü işte :(
Maalesef
Boşanmak istiyor musun
Evet ama hayır bilmiyorum
E ama istemiyor beni
Çocuk var mı