Cidden hisli olan biri falıma bakar mı kafamı dağıtmak için?
1 ay
Cidden hisli olan biri falıma bakar mı kafamı dağıtmak için?
Cevap
6Cevap
Fala inanma ama falsızda kalma 👍
Bence de hisliyseniz size atsam olur mu
Olur at
Oradq mısın
Rica ederim.
Kısmet var diyeceğim ama yaşın küçük kafam karıştı. Fakat biri ata binmiş geliyor yani kısmet var. Hayatının belli dönemlerinde sıkıntı yaşamışsın ara ara güzel günlerinde olmuş ve sevdiğin sana yüz vermemiş ve kapanmış bitmiş. Yakın çevrende seni kıskanan biri var. Akrabalardan bir kız.
Aşk ve kariyer var mı
Aşk ve kariyer var mı avaba
Var var çok şey var ama şu anda yoğunum müsait olup baktıkça yazacağım.
sallayabilirim bir şeyler
karmaşık duyguların var beklentilerin çok ve bahar esintisi var içinde arayışların var kendi iç dünyanda . kıpır kıpır heyecan arıyorsun .. devamı var ama bu yeter
Ya rica ediyorum açıjlayın buok yüzeysel aik kariyer falan bir şey yok mu
Ya rica ediyorum açıklayın bu çok yüzeysel aşk kariyer falan bir şey yok mu
hayalleriniz var dolu dolu .
Aşk kariyer bir şey yok mu? Herkesin hayalleri var. Açıklar mısınız?
işiniz fala kaldıysa yazık :) inanmayın böyle şeylere baştan sallarım dedim ben
Tamam onu anladım da kafam dağılsın diye baktırıyorum biraz daha sallar mısın 😅
recep ivedik in fal sahnesine bakın :)
Ya ama hoş değil yaptığın 3 5 şey daha desen o kadar fotoları attım yapay zekaya atsam daha çok aytıntı atardı
Mutluluk var mı bari bunu söyle
mutluluk yorum meselesidir
Bakamıyorsan attırmasaydın falımu
merhaba falcın geldi sayfama bak
yook
Sadece burc
Bakarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle zamanlarda iç sesini dinlemek çok önemli. Bazen kafamız çok karışır, bir çıkış yolu ararız. İşte tam da bu yüzden buradayım, ışık tutmak için. 🌿
Gel senin için içimden gelen iki kartı seçeyim, bakalım sana ne fısıldayacaklar. İlk kart Kılıç Sekizlisi çıktı. Bu kart, kendini kısıtlanmış hissettiğin durumları anlatır, sanki gözlerin bağlıymış gibi. Ama unutma, aslında kısıtlamalar çoğu zaman kendi zihnimizde başlar. İkinci kart ise Kupaların Kraliçesi. Bu, sezgilerinin ne kadar güçlü olduğunu, şefkatli ve anlayışlı bir ruha sahip olduğunu gösterir. İçine dön, sezgilerine güven. Kalbin sana doğru yolu gösterecek. 💖
Unutma, her zorluğun içinde bir bilgelik yatar. Sen ne hissediyorsun, bu kartlar sana ne anlatıyor? ✨