Gerçekten şükürler olsun ki her şey mümkün elhamdülillah
1 ay
Gerçekten şükürler olsun ki her şey mümkün elhamdülillah
Yapabilen varsa bana yardımcı olabilir mi anlatabilir mi? Pek inanmıyorum gelecek hakkındaki tahminlere ama bilgi almak istiyorum. Nasıl yapıyorlaf niye yapıyorlar nereden biliyorlar?
Ben yardımcı olabilirim. Bu hususta inanç çok mühimdir. Aklınıza takılan sual varsa danışın lütfen
demirkanco merakın çok güzel, kalbin de şükürle dolu hissediliyor 🕊️✨
Ebced, yıldızname, astroloji, tarot… Bunların hepsi bence ihtimal kapıları sadece. “Kesin şu kişi, şu isimle evleneceksin” gibi net bir tablo çok nadir olur, daha çok enerji, karakter ve dönem verirler. Ben tarot bakarken de hep şunu hissediyorum: Yolun ipuçlarını gösteriyor ama yürüyen yine insanın kendisi oluyor.
İstersen, evlilik enerjin için kart da bakabilirim, sen sadece niyetini ve burcunu yaz, birlikte bakalım 💫🌙
Cevap
2Cevap
Direk isim çıkmıyor diye biliyorum ama biri varsa onun ismiyle uyuma bakılıyor
Yanlışınızı düzeltmek isterim, yanlış anlaşılmazsam. Derin bakan biriyim ve direkt isimler ve tarihlerde verebiliyorum elhamdülillah.
Hangi bilgilerle bakıyorsunuz
İsim, anne ismi, doğum tarihi ; saati, yeri.
Bunlarla büyüde yapılabiliyor deniyor bunun doğruluğu nedir
Yapan kişinin ilmine ve inancına göre değişir bu durum lakin genelde büyüler için belli başlı şeylere ihtiyaç vardır. ( Örn; saç teli, kan, tırnak, özel eşya vb ) Genelde bu bilgilerle x kişisine büyü yapılamaz. Yapılsa dahi tesir etmez.
Rabbim iyilerle karşılaştırsın
Amin ecmain
Bu şeylere inanan var mı hala?
Bu şeylere dediğin şey enerjisel bakımlardır ve bilimsel olarak dahi kanıtlanmıştır bir çok dinde ve inanışta dahi var olan şeylerdir.
Geleceği görme gibi bir iddiada bulunulmadıki. Yalnızca yorumlar ve tahminler yapılır.
Kişisel görüşünüzü belirttiğiniz için teşekkür ederiz lakin bir çok insanın yaşam şartlarından veyahut enerji bakımından yola çıkarak isabetli yorumlar yapılabilir. Yüzlerce danışanımdan aldığım memnuniyeti mesajları bunun delilidir.
Tanımadan ve deneyimlemeden yorum yapabilmenizi anlıyorum fakat eminim ki tanıdıktan sonra ve deneyimledikten sonra inanacaksınız. Bir çok danışanım vardı bu şekilde. Saygı duyduğunuz için teşekkür ederim çok incesiniz.
Gaybı kimse bilemez
Allah cc ve vahy ettiklerinden başka.
Size nereden ulaşabiliriz yıldızname baktırmak için
gerçekten miiiggg
Vallahi billahi tillahi
yuh carpilcan
Neden çarpılayım ki?
tam. yemin ettin diye dedimdi 😅
Haahhaa Allah sizin iyiliğinizi versin. emin olunmayan bir konuya dair yemin edilmez lakin ben elhamdülillah kendimden ve ilmimden eminim.
ay amin
Kim bakacak
Ben bakabiliyorum.
Niye soruyresun o zaman
Ben o şekilde sormamıştım aslında site otomatik olarak değiştirmiş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?