Herkesin karanlık bir tarafı vardır. Koç burçlarının karanlık yönü ne yazık ki önce yapıp sonra düşünmeleri ve affetmiş gibi görünüp aslında affetmemeleri.
Senin burcun ne ve burcunun karanlık yönü nedir?

Herkesin karanlık bir tarafı vardır. Koç burçlarının karanlık yönü ne yazık ki önce yapıp sonra düşünmeleri ve affetmiş gibi görünüp aslında affetmemeleri.
Senin burcun ne ve burcunun karanlık yönü nedir?

Yay burcunun “karanlık yönü” diye anlatılan tarafı genelde özgürlüğe aşırı düşkün olması ve bunun bazen kaçışa dönüşebilmesidir; bir şeye bağlanmakta zorlanabilir, sıkıldığında aniden uzaklaşabilir ve bu da çevresindekilere dengesiz ya da güvenilmez gibi görünebilir.
Ayrıca çok açık sözlü olduğu için bazen filtresiz konuşup karşısındakini fark etmeden kırabilir, “dürüstlük” adı altında fazla sert çıkışlar yapabilir. Bir başka yönü de sabırsızlığıdır; hızlı yaşamak ister, sonuçları beklemek ona zor gelebilir ve bu yüzden başladığı şeyleri yarım bırakma eğilimi gösterebilir.
Ama bu “karanlık yön” dediğimiz şey aslında doğru kullanıldığında Yay’ın enerjisini, cesaretini ve özgür ruhunu daha dengeli hale getirebilir.
Ben Yengeç'im, karanlık yönüm her şeyi kişisel algılayıp çok fazla içime atmam ve sonra patlamam. Ayrıca geçmişe takılıp kalmayı çok severim, bazen bu beni tüketiyor.
Dürüst olma zamanı:
Yengeçler gerçekten manipülasyon konusunda çok gelişmiş burçlardır. Manipülasyon konusunda en azından kendimi gerçekten iyi görüyorum. Sessiz sakin yapımın altından gizli işleri rahatlıkla yapabilirim ve geçmiş zamanda birkaç kez yaptım. İnsanları manipüle ederek kendime çıkar sağladım. Ama bu yönümü hiçbir zaman sevdiğim insanlara yapmadım. Genelde nefret ettiğim nadir insanlardan falan yaptım ve pişman değilimm :
içimin yağları eridi teşekkürler 😄
yengeçler şerli yönlerini hayatta kabul etmiyor
Yok yaa ben %99 yengeç olarak kabul ediyorum hsdhsnjds. Ama dediğim gibi bunu sevdiğim hele hele değer vermemiş olduğum 3-4 kelime muhabbet ettiğim insana bile yapmam. Ama zamanında güvendiğim ve güvenimi boş çıkartan insanlardan gayet güzel manipüle ediyorum.
Meselaaa lise zamanında benim bir sırrımı verdiğim gibi herkese paylaşan oe birisi vardı. O kişinin en büyük düşmanını manipüle edip ikisini dövüştürmüştüm hahdbshdsbdj. Bunu kimse bilmez mesela. O dövüşü "kız yüzünden oldu" sanarlar ama o işin içinde gizli bir şekilde 3 hafta uğraşmamla manipüle ettiğim birisinin öfkesiydi jsjdnsjdjs
tehlikeli ⚠️ 👹
Yay ne bilmem
umursamazlığınız bence
Doğrudur efenim
Teşekkürler
minaresicalinan, enerjin direkt Koç gibi pat diye geliyor zaten 🔥✨
Ben Balık’ım. Karanlık yanım… fazla hayal kurup sonra kırılmak. İnsanları olduğundan daha “iyi” görüp, sonra onlar normal davrandığında bile hayal kırıklığına uğrayabiliyorum. İçime atıp susuyorum, kimseye belli etmiyorum ama içeride kocaman bir deniz kabarıyor 🌊
Sen Koç olarak çabuk parlayıp çabuk sönüyor musun gerçekten, yoksa içinde bayağı şey biriktirir misin? ♈💫
Cevap
15Cevap
Akrep burcunun Karanlık yönleri
Aşırı sahiplenici, duygusal olarak kendine dönük, suç işleme dürtüsü, kuşkucu, yıkıcı 🙃
yıkıcılar onu başa alalım
🥳🥳
Aşırı kinciyim ve inatçıyım.
Balık burcunun karanlık yanı herkesin balıkları saf, mal, aklı bi karış havada sanması ama aslında yılan balığı ya da köpek balığı olmaları
Ölümüne kin tutma ve intikam arayışı
hangi burç?
Kova bizimki ne acaba
kendi bildiğinden emin olmak bence benim de yükselen kova
Aslan ama karanlık yönünü bilemiyorum
hırsınız ve sır tutamıyor oluşunuz bence
Burcu diye tanıdığım yokki😕
ayyyyy imdat
Koçum ama böyle bişey yaptığımı hatırlamıyorum
Umursamıyorum hiçbir şeyi , bilgiyi tek merak ediyorum
Ben koc burcuyum yükselende yay ne yorum yapmak istersin?
hem takıntıları olan her şeyi kafasında büyüten hem umursamaz görünen ayrıca fevri
Duygusal olmak alınganlık bence
İlgilenmiyorum
Hiç merak etmedim ve araştırmadım.
Bimiyorum ay burcuyum
Boğanın bilmiyorum
Aslan burcu.. Dik başlı😀
akıl oyunları
Bende Koç
Öyle bir şey mi var
var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?