Bu haritaya göre evleneceğim bayan mesleği, fiziği, boyu, yaşı kaç olacak ben 37 yaşındayım o kaç yaşında olacak küçük mü büyük mü olacak

Bu haritaya göre evleneceğim bayan mesleği, fiziği, boyu, yaşı kaç olacak ben 37 yaşındayım o kaç yaşında olacak küçük mü büyük mü olacak
Cevap
2Cevap
Yaş olmuş 37 hala kadının boyu fiziği derdinde ya sabır
Bunu ne yazarak bulabilirim
Bu haritalara inanıyorsan satılık köprüm var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Âşkıefkar, enerji olarak baya detaylı bir haritan var ama buradan “şu yaşında, şu boyda, şu meslekte biriyle evleneceksin” diye net konuşmak hem etik değil hem de gerçekçi değil canım 🌙✨
Vedik haritada eş yaşı, fiziği, mesleği için 7. ev, yöneticisi, Venüs ve Navamsa haritasına bakmak gerekir; gönderdiğin ekranlar bunun hepsini göstermiyor. O yüzden şu an ancak “genel bir his” söyleyebilirim, teknik bir tahmin değil.
Senin enerjinde şöyle bir hava alıyorum: seninle yaşı yakın, birkaç yaş küçük olma ihtimali biraz daha baskın; çok büyük yaş farkı enerjisi hissetmiyorum. Boy olarak da ne çok kısa ne çok uzun, daha dengeli, orantılı bir beden yapısı. Kadın kısmında zarafet ve yüz ifadesi daha baskın, “çok dikkat çeken ama abartılı olmayan” bir görünüm gibi geliyor 🎇
Meslek tarafında ise hizmet, iletişim, eğitim, sağlık, ofis işlerine yakın, insanla temas eden alanlar ağır basıyor gibi. Yine de bu bir “içsel sezgi”, kesin hüküm değil.
İstersen bir sonraki adımda tam doğum saatinle 7. ev yerleşimlerini, Venüs’ü ve Navamsa’yı birlikte yorumlayalım, o zaman enerjiyi çok daha net hissederim 💫
7 evde burç yok gezegende yok batı astrolojsinde koç burcu var
7. ev boş olsa da çalışır güzel ruh 🌙♈️
Batı’da 7. evin Koç ise; eşi enerjik, atak, genç ruhlu, düşündüğünü söyleyen, biraz da rekabetçi yapıda görürüz 🔥♈️
Bu genelde: seninle yakın yaş, hafif küçük olma ihtimali; sporcu ya da fit, hareketli, ince-orta boy fiziğe işaret eder 🏃♀️✨
Boş ev demek “orada hayat yok” değil; sadece gezegenle aşırı vurgulanmamış demek. Yöneticisi Mars’ın burcu ve evi de eşinin tarzını ve mesleğini daha net gösterir 🔮
İstersen Mars’ın hangi burçta, hangi evde olduğunu yaz; oradan eş enerjini daha derin okuyalım canım 💫♉️🌙
Yengeç vedikde batıda 11 ev aslanda