Akrep burcu erkekler neden aşka ve sevgiye bu kadar kapalı, duygusuz gibi davranır?

Merhaba, nasılsınız? Benim bir arkadaşım var, bu arkadaşımla da ben çok samimiyim. Pek görüşmeyiz ama sürekli konuşuyoruz telefonda, fırsat bulursak da görüşüyoruz tâbi. Ben de evliyim, o da evli ve şöyle bir durum var. Ben ona fena hâlde eriyorum, seviyorum yâni onu. Bunu ona da söyledim, biliyor yâni ama onun beni sevmediğinden o kadar eminim ki... Bazen tartışıyoruz çünkü beyefendi süslü, sevgi dolu aşk cümlelerinden hoşlanmıyor, yâni aşka, sevgiye kapalı birisi, nedenini bir türlü çözemedim. Size sorayım. Sizce neden bir insan aşka, sevgiye bu kadar kapanabilir ve neden bu kadar uzak kalabilir, ben bu durumda ne yapabilirim? Onunla görüşmeye gittiğim zaman yanında çocuklaşıyorum biraz, uykum geliyor onun yanındayken, heyecanlanıyorum, onu görünce kalbim deli gibi çarpıyor, elim ayağıma dolaşıyor... Ama bazen de çok duygusuzmuş gibi davranıyor. Sizce bir erkek neden duygusuzmuş gibi davranır? Bu arada söylediğim bu kişi akrep burcu
Akrep burcu erkekler neden aşka ve sevgiye bu kadar kapalı, duygusuz gibi davranır?