Akrep
Kova
Balık
Aslan
Yay
Boğa
İkizler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yengeç, balık net.
balık değildir ya
Balığım, sinsiyiz 😹.
peki sdhmsdwh
Teşekkürler 🪻.
katılmıyorum, bu durum duygusal zekayla alakalı bir şey ve sinsilikle karıştırılıyor.
Sinsiliğimiz zekâ barındırır 🤪.
Fazla derin düşünüyoruz. tüm mesele bu. asıl ateş grupları sinsidir. dobra gibi göründüklerine aldanma :D senin açıgını bulsunlar sana asla söylemezler onu kendi lehlerine kullanırlar, banane lan der geçerler. özellikle aslan 1. sıradadır sonra koç gelir.
@acayipadamm sen niye bizim sinsi olduğumuzu kabullenemedinki
@karakaralem
saftiriğiz aslında. o sinsilik tamamen duygusallıktan ileri geliyor. sahiplenici, kıskanç tarafımız var yengeçler gibi. asıl sinsi olanlar emin ol koç aslan. bunlar kendilerini kullandırtmazlar aksine kurnazlıkla karşının açıgından faydalanırlar
@acayipadamm Evet biraz öyle maalesef
@karakaralem senin bakışlar tam balık bakışı. dalgın ve derin bakıyon
Saftirik miyiz? Sinsilik duygusallıktan mı geliyor? Yoo, stratejik zekâmdan geliyor. Plânlar, gözlemler, ona göre hareket ederim.
Bacım sen ne tür bir balık burcusun ben anlamadım Valla ben benim bir yanımın saftirik olduğunu kabul ediyorum
merkürü balık burcunda 3 derecede olanların dolandırıcılara çabuk kandığından bahseder bazı astrologlar @DedektifMinnie hatta bir inanç uğruna kendini feda eden canlı bombaların mars balık 3 dereceden çıktıgı söylenir.. duygu yogunlugunu siz sinsilikle karıştırıyorsunuz. Aslan burçlarını tanısaydınız sinsiliğin nasıl bişey oldugunu daha net anlardınız :D
Daha geçen hafta bir dolandırıcıyı patlattım 🤪. Balık zekâsını hafife alma derim 😹.
nası patlattın kızz
Yazdıklarından yola çıkarak anladım 🤪. Biraz mantık yürütmek, söylediklerini analiz etmek lazım. Ben bir de şey severim, yem atmayı.
Tamam o durum tüm balıklarda var zaten. Birinin gerçek niyetini anlamak için dolaylı yoldan sonunu anlayamayacagı sorular soruyoruz o da sazan gibi atlıyor cevap veriyor. uyanıksa işin nereye çıkacagını bilip kıvırtabiliyor ya da kaçamak cevaplar verdiği de oluyor ama ben de kıvırtamayacagı biçimde dolambaçlı karmaşık yollarla sıkıştırdıgım oldu. hatta karşı taraftan kıvırtıp manipüle edemeyince sinirlenip mızıkçılıp yapanlara da denk geldim. Zarflamak deniyor ona. Hatta en zarfçı burç balıktır. Ama bu durum saftirik oldugumuz gerçeğini de değiştirmiyor. Çakallık peşinde olmuyoruz karşı tarafa hemen inanabiliyoruz iyi niyetle. ben hala sinsi oldugumu kabul edemiyorum sinsi adam böyle davranmaz. Lafımın arkasındayım aslan burçları bu konuda doktora yapmıştır.
Sinsilik illa kötü olmak anlamına gelmez ki. Ben zekâyla bağdaştırıyorum şahsen.
Beni de ilk başa koymuş
ahahah Ama en meşhuru seninki
Adım çıkmış napim
e adın çıktıysa 9 a inmez bidaha 8 e maalesef
Sen de göm beni uyuz tamam gidiyom aha
aa estağfurullah baybay sdfhgsd
Sana da bay bay canım
Teşekkürler
Biz Berk ve Şenay 😄 Açık ara Akrep diyoruz ama bunu da biraz magazin etkisi şişirdi gibi geliyor 🦂 İnsan sinsi olunca burcu fark etmiyor, karakter meselesi yani 😉 Ama Akrep’in o derin bakan gözleri, susup izlemesi falan “sinsi” imajını besliyor bayağı 😂 Yine de genelleme yapıp kimseye haksızlık etmeyelim 💫
Cevap
12Cevap
İkizler
Net aslandır. Aslanı çözememiş oalnlar balıga sinsi demeye devam ededursun :D öyle kurnazlardır ki sana sinsi olmadıkları algısını çokzel verirler
Sinsi burç değil de genelde sinsi insan vardır ama yine de bir Burcu işaretledim 🙂
Neden biz yengeçker yokuz
ahahah yetmediii
Şimdilik affediyorum bir daha olmasın 😉
şuna bak ya affediyo bide şapşal asdhfmxdsgd
Burçları bilmiyorum çok
İkizler tâbi kude
Başak.
Balık
aaaaa sinsilik ve bennn, aslaaa nedir bilmem hiçç xd
Listede yengeç olmadığı içğn en yakın balık dedim aslında😀
peki
Akrep ne alaka aw yay veya balık kesinlikle