Bir bireyin kısmeti, kendisini iyi hissetmemesi, enerjik olarak düşmesi, nasibinin hâlâ olmuyor olması bunu nazara bağlayabilir miyiz?
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nasip diye bir şey yok kolpa birader sizi uyutuyorlar
İyi karakterin varsa ve kendi değerini biliyorsan ömür boyu yalnız kalacaksın üzücü gerçek
Orta halliyim, ama değerim var ama hayatıma kendim nasıl yaratılmışsam öyle devam ediyorum estetik sigara yalakalık yok olmasın da
Mecbur böyle kalacaksın üzücü gerçek birader paran mesele değil karakterin düzgünse ve özellikle kendi değerini biliyorsan kadınlara yol verebilen öz saygısı yüksek biriysen hiçbir zaman evlenemeyeceksin çevremiz narsist dolu
Onları oldurebilen bir yapıya sahibim kral bana karşı koyabilen yok saniye de kapıya koyarım
Yalnızız işte kardeşim Allah sonumuzu hayır etsin
Genelde benimle konuşmazlar konuşmalarına izin vermem
Nazardır nazar oku üfle kendini
Nedense bilmiyorum da herkes bana yaşın 30 oldu neden evlenemedin diyor ben bunu nazara bağlıyorum.
Modern hayat şartları artık geç yaşta evlenmeye sebep oluyor
Peki şunu desem benimle konuşanların çoğu benden ya uzaklaştı ya da bana akrsi tavır alıp devam etti. Hatta teklif ettiklerim bana karşı düşünmem lazım derken başkasına gelip olur ya konuşuruz diyor bana da istemiyorum düşünmüyorum diyor
Acaba neden diye sordun mu onlara
Bana şunu diyorlar; olmadı nasip değilmiş ilerisi yok söylemiyorlar sadece bir kişi kendine çeki düzen ver dedi oda ben daha tanimiyorken hareketlerin hoş değil diyordu
Hangi hareketlerin hoş değilmiş sende sorsaydın
Daha başlamadan elele gozgoze gelmek kolkola dolaşmak bunlar hatalı ve yanlismis
Çok hızlı ilerliyon demek ki sakin ve yavaş ilerle
Hayal kurmak bile hataymis
Yoo hızlı değilim hayal kurmak bedava değil mi ya