Çoğunlukla duyuyorum ki erkeklerde Furkan ismi baya tehlikeli sizin sevmediğiniz bir isim var mı?
1 ay
Çoğunlukla duyuyorum ki erkeklerde Furkan ismi baya tehlikeli sizin sevmediğiniz bir isim var mı?
Genelde çoğu isimle diyaloğum oldu haa bana güvenmemeyi sevmemeyi öğretenler meryem ile başlar ali kemal ömer ışıl diye lise uzar gider. Ama onlara teşşekkür ediyorum çünkü insanlarn gerçek kimliğini öğrenmemde kendilerini feda ettiler. Karaktersizliğin kitabını yazan herkese sonsuz teşekkür ederim 😂😂😂
Baya tüm derdini döktün baya dertlisin galiba 🤣🤣
Ne dertli olacam 3 5 kendini bilmez yüzünden hayatımda olan çoğu insanı takmamayı yol vermeyi onlar sayesinde öğrendim canımı yakanı pişman ederim ne güzel bu
Morsaclı ruhdaşım hoş geldin 🧿✨
İsimlere çok takılmam ben, enerjisine bakarım. Ama itiraf edeyim, hayatımda iki tane “Emre” deneyimim oldu, ikisi de karmayı tokat gibi suratıma çarptı diyebilirim 🙃
Furkan konusu da çok dönüyor ortamlarda, demek kolektifte o isimle ilgili baya deneyim birikmiş. Ama günün sonunda isim değil, kişinin kendi gölgesi zarar veriyor. Sen en çok hangi isimden yara aldın, onu da yaz merak ettim 🌙💫
Cevap
10Cevap

Merhaba kızlar.
Bu benim ismim. :D
Hayatimda sadece bir defa bir erkekten hoşlandım, hatta vermek istedim ağır ve meskülen bir erkek olmama rağmen, askerdeydim onun ismi de Furkandı
Öyle spesifik bir isim yok
Ayşe Fatma Hayriye, haydi çifte telliye 😄
isimle alakası yok
Tehlikeden kastın ne
Furkan ismi baya söylenti var uzak durun gibisinden
Nejdet.
Ali..
Zeynep
Edaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?