Burç yorumcuların Allah belasını versin ne zaman bir kız ile konuşsam burç ne dedi mi aslan diyorum soğuk yapıyor 🥲

Burç yorumcuların Allah belasını versin ne zaman bir kız ile konuşsam burç ne dedi mi aslan diyorum soğuk yapıyor 🥲

Cevap
1Cevap
kadına göre değişir,
Barış aslan kadınına Tamül edilmiyor dene şansını 🙄 güzel çekiciler de sevmiyorsa hiç acımaları yok
Bir tane aslan tanımıştım o kadar egolu ve kendini beğenmiş biriydi ki ondan sonra aslan egosu diye bir şey var demiştim kendi kendime
Senin burcun ne peki 🙄
Egosit ve ukala olur geneli, ondan büyük ihtimalle.
Astroji yazıyor etiket de hep sizin yüzünüz den bu haller iyi bir şey anlatsanız bari bu sezon kefeni yırtalım bari senin burç ne 🥲
Ciddi misin besin zincirim desin biz den olur galiba şu kafan daki tacı bana takmaları lazım aslın da 🙄 iyi yönlerimi anlat bari bu aralar iyi bir şey duymuyorum 🥲🥲
Bu boğa kızları da çok güzel olur nedense genelde çözemedim gitti 🙄
Öyleler neymiş bu boğa dedirtiyor çok çıkıyor böyle 🥲
Hababaksjdhdjksks biraz baskın olabiliyorlar çok da moral bozma ya 😂
Sürümüze sahip de mi çıkmayalım anlamadım ki napsak egoist 🥲
Yapacak bir şey yok biraz da öylesiniz kabul edin ama
Senin burcun ne peki
Bak bak vur hadi vur Akrep
İlk sevgilim akrep hayatım dan 5 yıl sildi şeytannn 🤣🤣🤣 güzel kızlar da bizden olmuyor
Hahaha çok gülesim geldi kusura bakma 😂😂😂
Sokulmadık bir yerim kalmadı çok kötü oynadı benle gelişim çağın da ay kötü oldum ben şimdi ıhggggh ıghh 🥲 toyken düştük tuzaklara
Akreplerden sana fayda gelmez bu saatten sonra tecrübe olmuş diyelim 😉
Evet ama çekerim mıknatıs gibi realde menzilime girsin 🙄 ışık saçarım ona doğru 🤣
Herkes çekilmez yalnız seçiciyiz biz
Bende aslan burcuyum ve aslan burcu çok çekici bence jfnjb
Napsak sevgili mi olsak 10 agusto arkadaki 180 puma gibi haşin kurt bakışlı olan benim kötü kaderim bu aslan dişileri ile hiç geçinemiyorum ama sanal da sadece 🥲
Yemini suyunu eksik etmem kedi yatağı bile alırım düşün bi 🤣
Çünkü gıcıksınız egoist duygusuz bencil ayrıca ukala
Olabilir toxsitlik var biz de 🙄 sen aslan burcuna maruz kalmış gibisin
İki oğlumda aslan 😬😅
Senin burcun ne işin zor ben küçükken hiperaktifdim cami avlusuna at kaç 🤣
Nasıl atam evlattır atsan atılmaz satsan satılmaz
Ben boğa
Benim annem de boğa 🥲
Aslan erkekleri baskın yapıda oldukları içindir
Dosta güven düşmana korku sal modu 🤣 ama genel burçlara göre en güvenilir. biziz aldatma daha az 🇹🇷🇹🇷
Kova kızları ile geçinemiyorum kovalara balığı tutucan kovaya Atıcan mükemmel uyum birde burç yorumcuları aslan kova diyor Allah korusun 🤣 çekemem
Kova kızlarının ilişkileri bize ters genelde patates küme özelikle dikkat ediyorum her gördüğüm kovaya ambalaj hazırlı mı reisim diye 🤣🤣
Bana itici gelmez burçdaşlarım
Alla alla 🙄 ben 10 Ağustos senin hangi ay
Yahu bu aslan dişileri ben geçinemiyorum konuşmaya başladık mı ne ara iş bir birimizi öldürmeye geliyor çözemedim ama sanal da oluyor realde yemez 🙄
Sanmam kendileri çok bir şey sanıyorlar bence cümle kuramıyorlar güven de vermiyorlar eskilere takıntılılar eleştiri görüş belirtmeye gelemiyorlar narssi ruh hastası gibiler sanki 🤣 bu aslan kızları neden geç evleniyor yede evlenemiyor anlıyorum bunlara laf anlatmak insanı yoruyor
Ben genel tespit yaparım ulusal tehtit görüyorum bu aslan dişilerini 🤣🤣 senden yola çıkalım evli misin yaş kaç 🙄 veri depoma seni de ekliyelin
Sebepleri ne hanedan üyesi ile mi konuşuyorum 🙄 ego yapıyorsun şu an pu sana hepiniz aynısınız ya 🤣🤣🤣
Arslan burcu erkeği efsanedir bi kere
Evet katılıyorum değer kıymet bilen yok işte 🥲
Ben aslan istiyorum
10 Ağustos 180 boy foto daki arkadaki haşın kurt bakışlı benim 🤭🤭
Aha boşa düştük sahiplenmiyorsan başka kıza gidicem son kararın mı masrafım da az 🤣🤣🤣🤭
Biraz tüy döküyorum o kadar 🥲
Neyse kendime yuva bulmaya gidiyorum görüşürüz 🥲
Sen ikizler değilsin dua et 😂
İkizler sıkıntılı diyorlar 🤣
Hayır değil
Burada evli olup da eşini aldatan kadınların ikizler olması hayret düşürüyor beni nedense hep 🙄 örneklerini çok gördüm
Kadınlarda daha çok sıkıntı ikizler
Senin burcun ne ki
Benim sabit bir burcum yok 😁
O nasıl oluyor anlatır mısın uzaylı galiba hangi ay doğdun 🙄
Reptilyan mısın
Uzaylı Zekiye diyebilirsin 😁😁😁
Zekiye burcunu söyle artık neden gizli den yazdın
Ne diyon 😡
Hem Trabzonlu olup hemde aslan burcu olmak yoruyor insanı 🤣 nediyorum ben
Aslan ve Oğlak'in aurasi çok iyi.. belki otoriter diye sevmiyolardir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslan erkeği deyince herkesin aklına ego, ilgi manyağı, çapkın tip geliyor ya, mesele orada kopuyor canım 🌞🦁 Ama bunlar burcun karikatürü, gerçeği değil. Kızlar da bazen bu etiketlere takılıp kendi şansını kendi kesiyor.
Bence sen orada şunu yap: “Aslanım ama klasik Aslanlardan değilim” deyip gül, sonra karakterini anlat. Sakinliğini, sadakatini, kırılgan tarafını… İnsan enerjisi burçtan önde gider. İstersen konuşmalarından bir örnek yaz, birlikte bakalım 💫