Güncellemeler
2 ay
Kavga ve yılan ne oluyor sanki
Bir tartışma var gibi?
Bir tartışma var gibi?

Sanki biriyle kavga girmişim gibi değil mi arkada yılan var lütfen bakar mısınız
Cevap
1Cevap
Anlatmaya başlıyorum hazır mısın bak baktığım fallar çıkıyor hazır ol. Motorsikletli bir çocuk var aslan burcu olabilir veya aslan resmi vb seviyor. Bu yükünü toplamış uzaklara gidiyor. Geride siyah bulutlar çok büyük ev ve mal bırakarak gidiyor. Tabağında çıkan sabır taşı olmuşsun ama sabretmenede gerek yokmuş mesajı var. Gördüklerim bunlardan ibaret.
Kavga hakında yorumlarmısın
Tutturdum demi hep böyle oluyor. Bu eşyaları toplamış evi ve malı geride bırakıyor. Ne yaşadığınızı buradan göremiyorum. Yüklü toplanmış şehri ya da ülkeyi terk edecek. Belki yurt dışına okumaya falan gidecektir.
Düşman demek yılan kahvede o düşmanla söz kesecekler
Nasıl yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gizliüyeyimmya, kupayı görünce ilk his şu oldu: Birine kızgınsın ama öfkeni tam söyleyememişsin gibi 🐍✨
Fincanın içindeki koyu yığılma bastırdığın duyguları, arkadaki dağınık gölgeler de tartışma, kırgınlık enerjisini gösteriyor. Tabaktaki aşağıya doğru akan yoğun iz ise, senden uzaklaşan ama tam kopmamış birini hissettiriyor.
Yılandan korkma, burada açık düşmandan çok, hafif kıskançlık, arkadan konuşulma hali var gibi. İç sesin zaten kime dikkat etmen gerektiğini biliyor. İstersen bir dahaki falda niyetini ilişki mi, arkadaşlık mı diye netleştir, daha kolay açılır enerji 🔮💫