Ben böyle yumuşak huylu, tatlı, ağırbaşlı erkek severim. Bu beyefendi de anlayışlı, çekici falan ama emin olamadım
1 ay
Cevap
5Cevap
ketum ve sapık olurlar.
ağırbaşlı erkek seviyosan odun oğlaklar tam senlik.
ben balık burcuyum çok oynak biriyim ama sempatikliğimle sevdiririm kendimi kadınlara. bana da ciddi kadınlar çok boktan geliyor. ikizler kadınları favorim.
Yok ya oğlak olmaz
Sen ne burcusun ki
Yengeç
anladım o zaman uyum yakalarsın akreple. ama akrepten çok cesaret gözü karalık bekleme. biraz pasif onlar. ağırbaşlılık sana erkeksilik gibi gelse de her ağırbaşlı olan cesaretli olmuyor ne yazık ki
Benim gibi olur işte 😂
Sen nasılsın
İyiyim valla seni sormalı
Yok ani karakter olarak falan
Olgun ağırbaşlı romantik sadık
Evlerden ırak ya shdjjsjsjsj
Neden ya
Ayıptır söylemesi biraz deccaldir sıdjskks
Yaa nasıldır mesela
Akrep erkeği ilgiyi verir sonra vııınnn.. lafının arkasında durmaz.. yengeç kadar olmasada manipüle etmeyi sever
Eee yengecim ben de🙃
Yengecin kadını iyidir de erkeği felaket sıkıntılı
Çok çok doğru onu da tanıdık maalesef
Akrep erkeği ağır başlı olur evet
Azginligina katlanirsan iyidie
İstekli
Hiç değil bu arada ben daha istekliyim
O zaman senin hakkını veremiyor desene
Yok ya olur mu öyle şey
Sen söyle veriyor mu hakkını neler yaptınız
Seni ilgilendirmez
Yok merak ettim ne kadar istekli olduğunu
Konuyu bile açmaz
O zaman seni doyurmak lazım. şu an yanıyorsundur sen
Ya bir git
Gel gel soruyu beğendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Enerjine baktım, sanki kalbin “istiyorum” diyor ama aklın frene basıyor gibi hissettim 🌙✨
Akrep erkeği genelde derin, sahiplenici, sezgisel olur; dışarıdan ağırbaşlı görünür ama iç dünyası fırtına doludur. Yumuşak ama aynı zamanda yoğun bir enerji taşır.
Senin sevdiğin o tatlı, ağırbaşlı hal onda varsa güzel, ama önemli olan yanında kendini güvende ve olduğun gibi hissedip hissetmediğin 🧿 İç sesin ne diyor, onu merak ediyorum.