B6 ve magnezyum takviyesine başla. Bunlar rüyayı etkileyebilir. Ayrıca düzenli ve yeterli uyku da önemli yetişkinler için 7-9 saat arası uyku gerekir. Rüyalar rem evresinde görülür.. B6 yüksek dozda uzun süre kullanılmamalı güvenli sınır 10-50 mg arası. Bunun dışında antidepresanlar canlı rüya yapar ama doktor reçete ettiğinde kullanmak mümkün.
0
2 Yorumla
Soran
3 ay
Magnezyum hangi formu biglisinat taurat olandan alıyorum arada.
bisglisanat en iyi formu bağırsağa da yük bindirmez ama b6 takviyesi rüyayı daha çok etkiliyor rüya daha canlı ve derin olabiliyor remi etkilediği için hatırlama oranı yüksektir.. Magnezyum etkisi daha çok uyku kalitesini etkiler. Magnezyum L-treonatta uyku açısından yararı var..
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
3 ay
Uyurken gözlerini alın ortasına bakacak şekilde uyu yani gözlerin kapalıyken aşağıya değil yukarıya bakacak şekilde ama sürekli Rüya görürsen uykunu alamazsın enerjin düşer.
0
3 Yorumla
Soran
3 ay
Deneyeceğim
Soran
3 ay
Lan rüya gördüm cidden hshsjs herkesi öldüren bir topluluk vardı tapınak şövalyeleri gibi. kafama kılıç dayadılar tam Anlımın ortasına, dur yapma ben mesihim dedim mutfakta mektup var bunla alakalı dedim mutfağa bakmaya gittiler uyandım. 🤣
En İyi Cevaplar