tipik su grubusunuz hem de su grubunun safkanısınız bu neyin havası lan. bu akreplerin yanıldığı en büyük nokta aslan ya da koç gibi ateş elementi zıt bir burçla iyi uyum yakalayabileceklerini düşünmeleridir :D güzelim sizin o hassas ruhunuza bu burçlar cevap veremez ve anlayışsız davrandıklarında içinize gömer durursunuz duygularınızı. frekansınız bile uyma şansı yok.
3 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hiç anlamıyorum bu dilden. Oğlak burcuna da yorum yapar mısınız bu işlerden anlıyorsunuz herhalde 😂
@ereparibh mahallenin delisi geldi
@ereparibh Sus bakim
@ereparibh burcun ne
@ereparibh miyavvvvv 🤪. Sus bakim köle 🤪.
@DedektifMinnie bu ereparibh dolandirici insanlardan bilgi almaya calisiyor kendisini depremzede dolandiricisini ve benzer şeyler ile tanitiyor
@MiNiMi17 vay srfsz
@MiNiMi17 onu dondurdum, finansal köle cart curt yazıyordu. İlgili yorumlarını kaldırdım.
@DedektifMinnie cok güzel 🙃
Bu burçlar bir ilgimi çekmedi gitti ya
Seninki ne
Akrep burcuyum ne anlattığın hakkında hiçbir fikrim yok
Eminim yoktur
Üstelik ben 20 yıl boyunca terazi saniyodum kendimi meger sonradan ogrendim ki 23 ekim akrepmiş ama ben terazi olduğuma kendimi çok inandırmıştm ve terazi burcu bana çok benziyor o yüzden asıl burcum akrep olsa da kendimi hâlâ terazi hissediyorum
Geçiş gününde doğmuşsun, doğdugun günün saatine bağlı biraz da. terazisindir sen. akrep ile terazi bambaşka burçlar. tipinden, konuşmalarından bile fark kabak gibi anlaşılır.
Yok haritama baktırdım akrepmişim
Bilmiyorum seni tanısam yüz göz olsam anında anlardım tepkilerinden konuşma tarzından 5 dkda. teraziler kibarlık abidesi ve flörtöz olurlar, akrepler gibi herşeyi kafaya takmazlar pek duygusal ya da toksik davranmazlar.
Burçlara ilgim yokkk düz akrep burcuyum işte yaw
düz akrep burcu nasıl oluyorr
Dogru diyosun shjjs bi havalarida yok haset fesat kiskanclar
zaten o kıskançlık kin, küsme ve trip atma olayları su grubunun koyusu olmalarından kaynaklı ama ne hikmetse bunlar kendilerini su grubuna ait değilmiş gibi görüyorlar inatla.