Bir şeyler yorumlayayım. Odanız, kıyafetiniz, kahve falınız vs vs. Atın yeterli…
1 ay
Bir şeyler yorumlayayım. Odanız, kıyafetiniz, kahve falınız vs vs. Atın yeterli…
Cevap
12Cevap

Resimlerim nasıl
Ayyyy bebemmm 🥹🧿❤️ çok tatlı. Bu arada 18 yaşındaysan çok başarılı, piştikçe daha da güzelleşecek emin ol.
Evett 18 yaşındayım teşekkür ederim güzel yorumun içinn💖💫
💖
Yengeç erkeğiyim. Çabuk yorumla. Yengen nerede? Şu anda ne yapıyor? Adres ver konum ver nerede benim karım? 😎👌
Özelden yazabilir miyim
Dur canım önemli bir şeyse istek atayım
İşte fal falan dedinya
Beni yorumla nasıl bir enerji alıyorsun
Gizli biseks, istanbulu çok seviyor, tek yaşamak istiyor ve eğitim hayatında bir sürü problem yaşamış. Doğru mu 😅
Kızmaca darılmaca yoook dbndndndndnd
profilimi
Profil fotosu gördüğüm en iyi jenerik fotolardan? Normalde hiç sevmem çok vizyonsuz gelir. Uyum de güzel. Bir de arabaları seviyorsun ama bu kadar fazla araba paylaştığına göre şu an araban yok almayı planlıyorsun. 20 yaşındaysan öğrencisindir hmm daha fazla yoruma gerek yok zaten
kapın kapalı canım :D
tabiki herkese açık değil
kendımı sorucaktım sana ya :D
Tamam takip edeyim
Nick ne öyle
Ne zaman ve nasıl aldığımı hatırlamıyorum bile
Akla ilk olarak başka bir şey geliyor
Kendımı
Kendini yorumla
Ayyy yeter ayol sıkıldım ondan
Beni yorumlarmısın
Çok anonimsin profil fotosu için Pinterest kullan
Teşekkür ederim
Düzelecek mi?
Yaşa takılmamak lazım
Sitedeki duruşum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bananabanana, sen baya meraklı ve eğlenceli bir enerji taşıyorsun 🌙✨
“Ne yorumlamamı istersiniz?” diye sorman bile hem özgüvenini hem de insanlarla bağ kurmayı sevdiğini gösteriyor.
Ben de Tarot ve rüya ağırlıklı gidiyorum genelde, istersen senin enerjine de bir bakarım. Mesela odanın fotoğrafını tarif et, ya da şu an üstünde ne var, bir de burcunu yaz. Onlardan gidelim, ben de sezgilerimle yorumlayayım 🔮
Ne üzerinden başlamak istersin, oda mı, kıyafet mi, fal mı? 🌌