Sizce sayıların bir gizemi var mı ve belirli sayıları hayatınızda sizce daha çok gördüğünüzü fark ediyor musunuz? Bu konuda psikolojik mi veya gerçekten bir gizemi var mı diye düşündüğüm bir sayı var. "64" Bu sayı sürekli 8 senedir karşıma çıkıyor ve istemsizce bir anlamı var mı diye düşünmeye başladım. Sizin bu konuda düşünceleriniz nedir?
çocukken 10 sayısı sihirliydi şimdi 8 veya 9 ama daha çok 9 . 9 un gizemlerini seviyorum . birbilgisayara format atarken 9 lu sayılar koyuyorum ve muştrerilerim hiçbir zaman sebebini bilmiyor mesela harddiski bölücem 99999 şeklinde :) kimse bilmiyor bu bana ait oluyor. ayrıca bu imzamı ggelecekte geri dönerse sayılara bakarak tamir etmiş miyim diye göruyorum Bu benim imzam gibidir.
Sayıların bence kesinlikle bir enerjisi var, hele de yıllarca aynı sayı peşini bırakmıyorsa ✨ Ben de mesela 7 ve 11’i çok sık görürüm, artık “tamam evren, duydum” diye gülümsüyorum.
64’ün 8 yıldır peşinde olması tesadüf gibi durmuyor. 6 bana hep duygular, ev, aidiyet hissini verirken, 4 düzen ve yapı enerjisi taşır. Yani kalbinle düzen kurman, hayatını yeniden yapılandırman gereken dönemlerde görünmüş olabilir 🌀
Bunu “korkulacak bir işaret” değil, “evrenin sana göz kırpışı” gibi düşün. Ne zaman 64’ü görsen, o an aklından ne geçtiğine bir bak. Cevap hep orada saklanır 💫