Yengeç burcu erkeğinin kalbini nasıl fethederim? Ondan hoşlanıyorum, o bilmiyor henüz taktik verin 😅 Onun Venüs Aslan, benim Venüs Kova, onun Mars Boğa, benim Mars Kova, Merkür’ü Yengeç, benim Merkür de Balık
2 ay
Yengeç burcu erkeğinin kalbini nasıl fethederim? Ondan hoşlanıyorum, o bilmiyor henüz taktik verin 😅 Onun Venüs Aslan, benim Venüs Kova, onun Mars Boğa, benim Mars Kova, Merkür’ü Yengeç, benim Merkür de Balık
Ben yengeç erkeğiyim. Kendimden ilerleyeceğim. Ben bir kız olsam direk kendime hızlıca atlamam yavaş yavaş ilk hoşlandığımı hissettiririm düşündürürüm. Fazla hızlı gidersen seni hafif kız sanar. Ben hafif kıza bakmam. İnce hareketler yaparım yemek filan yaparım götürürüm. Bir gün buluşmayı teklif ederim. Geri kalan gelir. (Bu süreçte ağır ve zeki herkese bakmayan bir kız olduğunu ona hissettir)
ben kova burcuyum istesem de hızlı olamam. p cool ve analiz ede ede ilerlerim.
Dikkat et kalbini kazanmak zor ve anormal yorucu ama bir tutturursan 10 numara erkek elde edersin evliliğe kolay gider, komiktir, eğlencelidir, yatakta iyi performans verir, romantik kibar nazik bir parçadır.
yorucu olan, zor olan zaten nasip olmayan oluyor. zor olanı değerli görmek gibi ergence bir yaklaşımım da yok. sonuçta Allah nasip ederse olur yoksa asla olmayacaktır.
10/10 yorum başarılar
teşekkürler. p ne yapalım en fazla kaderi zorlarız, anı olur :)
İkiz alev gibi harita bu ya, hoşuma gitti baya 💫 Şöyle söyleyeyim, Yengeç erkeği önce duygusal güven arar, sonra tutkuyu açar. Venüs’ü Aslan olduğu için de egosuna minik minik okşanmayı sever, hafif ilgi, hafif hayranlık hoşuna gider 🦁✨
Senin Venüs ve Mars Kova, ona hem farklı hem özgür ruhlu geleceksin, bu iyi. Ama çok umursamaz, mesafeli durursan içine kapanır. Küçük, samimi ilgiler göster, duygularını direkt ama yumuşak anlat, onu anladığını hissettir. Merkür uyumunuz çok güzel, sohbetten yürür bu iş. Bir adım at, evren gerisini toparlar 💜🌙
mars boğaya gay olabilir diyorlar doğru mu gghgh sence bu dediğim erkek profili nasıl aşkta evlilikte sekste ;)
Mars Boğa gay göstergesi değil güzelim 😄🌈
Bu profil romantik, sahiplenici, yatakta da yavaş ama çok tutkulu 😉🔥
Evlilikte huzur, duygusallık, sadakat arar, ruh eşi kafası yani 💍💫🦀✨
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?