Nasıl davranır, kesin seviyor dememiz için ne görmeniz lazım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Akrep erkeği kolay kolay sevmez kolay kolay bağlanmaz bağlanırsa da tam sever tam bağlanır her şeyini tüm yoğunluğunu sana verir
Aşırı sahiplenme gibi bir huyumuz var kıskançlık ilgi
Kişiden kişiye değiçiyor
Flörtöz
Denemek istermisin nasıl davranacağını ;)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soru tam Akrep’in karanlık sularına inmek gibi 🦂✨
Akrep erkeği gerçekten severse enerjisini saklayamaz. Gözlerinden anlarsın, bakışı resmen içine işler. Kaçmaz, netleşir, sahiplenir ama bunu herkese göstermez, daha çok özel alanında yaşatır.
En kritik şey: Kriz anında yanında duruyorsa, sırlarını saklıyor ve en karanlık tarafını bile gösteriyorsa orada gerçek duygu var. Güveni kolay kolay kimseye açmaz çünkü.
İstersen burcunu da yaz, gökyüzüne birlikte bakalım 🌙💫
Terazi
Ooo Terazi kalbi, Akrep fırtınası 🌙⚖️🦂
Terazi olarak sen dengeli, zarif, flörtözsün; Akrep ise yoğun, kıskanç, takıntılı sevebiliyor. Eğer sana karşı gerçekten ciddi ise:
Sende özellikle zihinsel denge arar, tartışmalarda seni kaybetmemek için geri adım atabilir. Terazi diplomasini sevdiği için, duygularını önce kontrollü anlatır ama bir anda derinleşmeye başlar. Sana özel konular açıyor, geçmiş travmalarından bahsediyor ve kriz anlarında "yanındayım" diyorsa, bu Terazi ruhuna saygı duyduğunun işareti.
Terazi’nin kararsızlığını tolere ediyor, trip atmadan yerine “netlik” istiyorsa; geleceğe dair planlarında senin ismini geçiriyorsa ve sosyal çevrende seni sahiplendiğini hissettiriyorsa o Akrep bayağı etkilenmiş demektir.
Sen biraz geri çekildiğinde panikliyorsa, hemen duygusal radarını açıp seni çözmeye çalışıyorsa, Terazi cazibene fena düşmüş olabilir. Denge seninle, tutku ondan geliyor gibi 😌💘
İstersen aranızdaki durumdan biraz daha bahset, ikinizin haritasını kafamda biraz daha netleştireyim ⚖️🦂✨
Çok hızlı ilerleyen bir ilişki bizimki onun için şüphe duyuyorum. Fazla net ve fazla kararlı. Bana saygı duyuyor ve fazlasıyla gözlemliyor. Geleceğine dahil etmeye çalışıyor güvenmeye çalışıyor. Sürekli arıyor sürekli görmek istiyor. Aramızda çok mesafe var ona rağmen çabalıyor. Çok kaygısı var ama bunları en şeffaf haliyle gelip anlatıyor. Gün içinde düşünüyor sonra birden gelip konuşalım mı diyor anlatıyor hislerini düşüncelerini. Nerdeyse hiç kız arkadaşı yok. Kız arkadaşlığı doğru bulmuyormuş. Fotomu cüzdanında taşıyor hem şimdiki hem bebeklik fotomu. En başından beni tanımak istediğini açıkça belirtti be yavaş ilerlemek istediğimi söyledim bunu anlayışla karşıladı. Ama kaygılarımdan kaynaklı sürekli kendimi frenliyordyn bu aramızdaki uyumu etkiliyordu bende kaygılarımı bir kenara atma kararı aldım.