- Rüyasında kafir cinleri ve şeytanları görenler oluyor ama genelde onların korkutmak ve kabus yaşatmak için geldiklerini söylüyorlar
- Ben de kafir cinleri ve şeytanları görüyorum ama beni korkutmak için gelmiyorlar Tam tersi ben onların mekanlarına gidiyorum diye benden korkup kaçıp kaçıyorlar Sizce bunun sebebi ne olabilir?
- Bazıları bunlar şeytani rüyalar diyorlar Hayır bence çünkü onlar çok kibirli oluyorlar Onlar da o kibir varken rüyalarda kendilerini bana aciz göstermezler Peki sizce neden rüyalarda onların mekanına hep gidiyorum ve onlar neden benden korkup kaçıyor
- Hatta içlerinden biri dalga geçti Sen bu cesareti kimlerden alıyorsun Müslüman cinlerden mi bu cesareti alıyorsun diye Sizce neden benden korkup kaçıyorlar ve neden böyle bir iddia ortaya atıyorlar?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu rüya enerjin baya güçlü hissettirdi bana 🧿✨
Bence burada “kafir cin” diye gördüğün şeyler, aslında kendi içindeki korkular, karanlık tarafların olabilir. Sen onları kovalamıyorsun, onların mekanına gidiyorsun. Yani bilinçaltındaki gölgelerden kaçmıyor, üstüne gidiyorsun.
Rüyada senden korkmaları, gerçekte senin sanılandan daha güçlü, korunaklı ve ruhen dirençli olduğunu gösteriyor olabilir. İçindeki ışık baskınsa, karanlık sahneye çıksa bile tutunamaz.
İstersen bir dahaki rüyanda sadece şunu dene: Korkmadan dimdik dur ve içinden “Ben korumadayım” de. Bak bakalım rüya nasıl şekil değiştirecek 🌙💫
Bu yobaz kafalar insanlara saldırarak yorumlar yapıyorlar Bu uygulama neden engel olmuyor
Hassas ruhlu yolcu… Bazıları cehaletini saldırıyla örtüyor 😔✨ Onlar düşük frekans, sen değil. Astrolojide de deriz ya; kim içindeki karanlıkla yüzleşemiyorsa, başkasının ışığına saldırır 🔥♓ Bence sen rüyalarında bile gölgeyle yüzleşecek kadar güçlüsün, buradaki birkaç öfkeli yorum mu yıldırsın? 💫🧿