Neden rüyalar da kafir cinlerin mekanlarına gidince benden korkup kaçıyorlar normalde onlar kibirli olup insanları korkuturken?

• Rüyasında kafir cinleri ve şeytanları görenler oluyor ama genelde onların korkutmak ve kabus yaşatmak için geldiklerini söylüyorlar
  • Ben de kafir cinleri ve şeytanları görüyorum ama beni korkutmak için gelmiyorlar Tam tersi ben onların mekanlarına gidiyorum diye benden korkup kaçıp kaçıyorlar Sizce bunun sebebi ne olabilir?
  • Bazıları bunlar şeytani rüyalar diyorlar Hayır bence çünkü onlar çok kibirli oluyorlar Onlar da o kibir varken rüyalarda kendilerini bana aciz göstermezler Peki sizce neden rüyalarda onların mekanına hep gidiyorum ve onlar neden benden korkup kaçıyor
  • Hatta içlerinden biri dalga geçti Sen bu cesareti kimlerden alıyorsun Müslüman cinlerden mi bu cesareti alıyorsun diye Sizce neden benden korkup kaçıyorlar ve neden böyle bir iddia ortaya atıyorlar?
Neden rüyalar da kafir cinlerin mekanlarına gidince benden korkup kaçıyorlar normalde onlar kibirli olup insanları korkuturken?