Oysa biz de Koçlar kadar başarılıyız hatta bilgi toplamada sentezlemede daha iyiyiz. İkizler gibi bilgiyi dağıtıp da laf kaşarlığı peşinde koşmuyoruz.
1. burç olan Koç başlatıyorsa biz de 12. burç olarak sonlandırırız.
Şahsen benim en iyi anlaştığım arkadaşlarım Koç burçları. Çünkü adamlar benim fikirlerime şaşırıyor ve her türlü uzlaşıyoruz zaten aptal adamlara tahammül etmiyor Koçlar, bunu kendileri de söyler. Ama Koç kadınlarıyla ilişki yaşanmaz asla.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sevilen çok sen sevilmemisşin belli ki
Yoo genel bi önyargı var balık burcuna karşı. Sen hangi burçsun peki
Önyargılı olma diye söylemem
Valla balık erkeğinin peşinden koşan çok kız tanıyorum geneli de yakışıklı oluyor
Koç musun
ben yakışıklı değilim şu an. önceden evet kadınlar yiyecek gibi bakıyordu ama artık öyle değilim. (kilo almadım)
alooo
Çekemiyorlar auramız farklı olduğu için
Bence hayal aleminde yaşıyor çogu, balıgı hayalperest sanıyorlar. oysa asıl biz gerçekçiyiz onlar rüyada : ) ciddiyim bak. Bunu çogu kişide fark ettim hala fark ediyorum. Konuştugum insanlar çok yüzeysel geliyor bana. Bunlar nası bu yaşa gelmiş diyorum ve muhatap olasım bile gelmiyor tekrar
O da olabilir ben balığım mesela benim sanatsal yönüm fazla kitap falan yazıyorum ve detaycı biriyim gibi gibi
Ben de çok detaycıyım, sanatsal tarafım benim de var evet ama üretim konusunda var sadece. Sıradışı fikirlerim var alanda. kitaplara ilgim yok onun yerine herşeyi araştırmayı seviyorum enine boyuna. aklıma gelen herşeyi derinlemesine araştırırım. Asla anlaşamadıgım burçların başında terazi ve yay geliyor. yaylar çok gamsızdır. işi şansa bırakırlar ince fikir düşünce anlayış empati asla bulamazsın onlarda. Hele yaşlı cahil yaylar hiç mi hiç çekilmiyorlar. Ruh hastası gibiler. Bir de akrep ve boğalarla da anlaşamam , biri şizofren, diğeri sabit kafalı.
Hmmm baya bu işin ustasısın ya 😂
Kendi burçlarından birilerini seviyon mu
Niye öyle dedin : )
Bilmiyom pek denk gelmedi. kendi burcumla ilişki nasıl olur bilmiyorum. Balık balık anlaşır mı sence
Bilmem ki mesela benimle anlaşabilir misin akajajajsksjs
Bilmiyom tanımak lazım kfkfkf
E hadi delödwmxmwmdmmsk
çık giz liden bakim : )
Nasıl yapalım sen söyle.
Sen de mi kelek attın
Kader utansın be !
Kader utanır mı bilmiyom...
Kelek atmadım ya
Sen beni tanıyorsun.
Yooo nasıl tanıyom
Seni biliyorum. Kadersin
Kader kim
Benim adım Kader değil
Çık gizliden o zaman
Al değilim işte?
İnandın mı şimdi?
Evet. başka biriyle karıştırdım o sandım.
Peki
İyi günler
istek attım. kabul edersen konuşalım
Kaderle konuş sen
sıkıntılı bir balık burcuydu o olsaydın konuşmıcaktım
Gel bekliyorum
Hadi. tribi bırak :D merak ettim seni
Yok
Trip atacam
konuşma ilerledikçe attt, şimdi değil. : ))
takip attım ama nickini de kaydedemedim tekrar hızla gizlendiğin içinn.
artık 2-3 gün sonra tekrar yazarsın flörtöz balık :D
Flörtöz değilim ya
Bana öyle gibi geldin bilemedim
Balık da koç da sevmem
sevme zaten 2 zeki burç sizi napsın. ikizlersen zaten laf kaşarının tekisindir.
Çok benciller
Bencillikle ilgili değil işte yine yanlış yorumluyorsunuz zahire göre. hep yaptıgınız şey. balık kendi özeline düşkün burçtur. irahatsız edilmek hoşlarına gitmez hayal kurmak inzivaya çekilmek sık sık isteriz. Balıgın kafa rahat değil ki başkasını düşünsün. kafası rahat olsa dünyadaki tüm insanlara en büyük yardımı yapabilecek potansiyeldeki burçtur balık. Hatta parası olsa zengin olsa dağıtır önüne gelene. George Washington balık burcuydu abd kurucusu. kurdugunda halkına paralar dağıtmıştı. Yemek sepeti CEO'su nevzat aydın da balık burcu, şirketi 580 milyon dolara sattıgında 200 işçisine 28 milyon doları karşılıksız dağıttı her birine 2 ev parası düşmüştü. Balığı çok yanlış biliyorsunuz. Bencillik gibi görünen şey aslında balıgın kafa karışıklıgıdır.
sen ikizler misin kız
yay kadar bencil değiliz, yaylar ruh hastası
Çok duygusal oluyor lar
Klişe onlar
Aşırı kurban rolü yapıyor
o bende yok dostum hangi balıktan bahsediyon ama ya ben balık değilim ya da senin tanıdıkların tuhaf