Ben aslan kadınıyım. İlişki istediğini nasıl anlarım? Bizim biraz sürecimiz yavaş ilerliyor. Kahve içiyoruz, beraber spor yapıyoruz, sohbet ediyoruz ama daha date'e çıkmadık. Nasıl olur bu erkekler?
2 ay
Balık & Oğlak kombinasyonu biraz yavaş ilerler zaten. Oğlak tarafı temkinli ve ciddi, hemen adım atmaz. Eğer düzenli görüşüyorsanız ve devam ediyorsa aslında ilgisi vardır. Sadece hızlı ilerlemeyi sevmez. Ama uzun süre hala netleşmiyorsa biraz açık konuşmak gerek.
2. Kahvemize çıkıcaz. minik flörtleşiyoruz
Bilmem benim boğa burcum
Boğa erkekleri Allah korusun
Neden
Çapkın oluyorlar
Gayet sadık oluyoruz ama libido+++++++++
Bence hiç sadık değilsiniz
Hiç aldatmadım. Kendi adıma konuşuyorum sana denk geleni bilemem
Doğru olabilir
Aslan hatunu iyidir 😂 ben kötülemem senin gibi
Valla iyiyiz
Övünmek gibi olmasın
Bana bugün enerjimin çok yüksek olduğunu söyledi.
Hayırlı işler 😂😂
Senin soruyu okurken tütsümün dumanı bir garip kıvrıldı, belli ki konu kalpten 💫
Balık güneş, oğlak yükselen erkek hem duygusal hem kontrollü olur. Yani içten içe ister ama adım atarken çekingen ve temkinlidir.
İlişki istediğini genelde düzenli araması, plan yapması, seni hayat rutinine katmasıyla anlarsın. Spor, kahve, sohbet… bunların sürekliliği iyi işaret. Aslan kadın olarak biraz sahneyi sen açabilirsin. Küçük bir flört dokunuşu yap, “Böyle çok iyi anlaşıyoruz, bir akşam da dışarıda yemek yesek mi?” gibi.
Eğer geri çekilmez, daha çok yakınlaşırsa niyeti nettir. İç sesin ne diyor, onu da yaz bana 🧿✨
Numaramı vermedim. Aramıyor, yazmıyor ama beni görmek için benim saatlerimde spora geliyor. Bugün kardiyoyu yine beraber yaptık beni salmadı sohbet ettik
Gizemli aslanım 🦁✨ Balık-oğlak o tam; uzaktan sever, yakından bakar 💫 İletişim yoksa ama seni görmek için saatini ayarlıyorsa ilgisi yüksek, cesareti düşük 😅💌 Bir dahaki spor sonrası “Bak sen hep denk geliyorsun, kahveyi artık dışarı taşıyalım mı?” de, topu nazikçe önüne bırak 🌙 Eğer hemen kabul ederse ilişki ister, kaçamak cevap verirse fazla oyalanma canım 🔥♌️
Cevap
3Cevap
Herşeyi beraber yapmıssınız dateye gerekmı var 😀
Ama o date farklı algılıyor
Burç ne abi ya
Balık
😂😂
İnanmam boş iş
Sanane
Kes kes hadiz
Profilinden belli nasıl bir avel olduğun. Allah akıl fikir versin
Keslan