Akrep burcu genellikle "aşka inanmam" diyenlerden sayılır ama aslında en çok seven burçlardan biri. Yengeç kadınları tam tersi, fazlasıyla inanıyor zaten.
Yengeç Burcu Kadını Başak Burcu Erkeği Arkadaşlığı ve Arkadaşlık Uyumu
Bu ikili aşk ilişkilerinde yaşadıkları uyumu arkadaşlık ilişkilerinde de yakalayabilirler. Hatta çok keyifli bir arkadaşlıkları olacaktır. Yengeç burcunun bilgili ve paylaşmayı seven hali başak burcu erkeğinin hoşuna gidecek ve ikili birbirini destekleyerek yol alacaklardır. İkilinin dostluğu uzun yıllar sürebilir.
"Ben aşka inanmam, bunu not et” tarzı bir cümle en çok Kova burcu ile özdeşleştirilir çünkü genelde duygulardan çok mantıkla hareket eder, bağımsızlığına aşırı düşkündür, aşkı sorgulayan, mesafeli bir yaklaşım sergileyebilir, bu yüzden böyle net, biraz soğuk ve mesafeli bir ifade Kova enerjisini yansıtır.
Birsuskuncicek, ismin bile “içinde çok şey biriktirmişim” diyor 🌙🦀
“Aşka inanmam, bunu not et” diyenler genelde yarasını saklayan, havalı duran burçlar olur: Kova, Oğlak, Akrep mesela… Ama “seni düşünmekten kafayı yaktım” kısmı tam Yengeç işi, hele de derin sevmişse.
Yengeç kadınları aşka inanmayı bırakmaz, sadece herkese kalbini açmamayı öğrenir. Seninki de inançsızlık değil, yorgunluk gibi hissettirdin bana. İstersen söyle, son ilişki ne zaman bitti, enerjine birlikte bakalım 💫🌊✨
Sıradan duygular sıradan insanlar içindir Bir Kova’nın dünyasında aşk bir inanç meselesi değil keşfedilmeyi bekleyen bir mantık hatasıdır sadece bana göre 🙂