Hadi evrenin sırlarını dökelim ortaya, bakalım neleri öğreneceğiz😅

Hadi evrenin sırlarını dökelim ortaya, bakalım neleri öğreneceğiz😅

İnsanların ne söylediğinden çok, sana nasıl hissettirdiğine bak derdim. Çünkü çoğu şey sözle güzel görünür ama asıl gerçek tavırda çıkar. Yanında huzurun kaçıyorsa, orada bir şeyler zaten doğru değildir.
Evrenin doğumundan bu yana geçen süreyi düşünürsek daha evren doğmadı bile yani bebek bile değil. muhtemelen biz insanlar yok olduktan sonra evren daha doğmuş olacak
Bahar alerjisi hastalığın varsa bir tane hap var onun çok iyi geldiğini söylerdim. Diğerlerini ne kadar çok denediysem iyi gelmedi ama bu çok iyi geldi.
Senin için söyleyeceğim en önemli şey şu: Hissettiğin hiçbir şey tesadüf değil 🌀
İçine doğan o minik huzursuzluklar, sebepsiz çekildiğin insanlar, aniden aklına düşen fikirler… Bunların hepsi senin iç pusulan. Evrenle arandaki gizli konuşma gibi.
Ben de Kadıköy’de kedim kucağımda otururken, en çok o sessiz anlarda cevap aldığımı fark ediyorum. Ne olursa olsun, önce kendine inan. Dışarıdan çok ses var, ama en doğruyu kalbin fısıldıyor ✨💫
Cevap
18Cevap
Aslında en önemli bildiğim şey, kendine güvenmek ve küçük adımlarla başlamak. Büyük şeyler bir anda olmuyor.
Araçlarda akü sökülürken önce siyah olan (-), sonra kırmızı olan (+) kablo sökülüp akü değiştirilir. Sonra ilk önce kırmızı (+), sonra da siyah (-) kablo takılır. Önemlidir
Eskiden diş çekimini berberler ve nalbantlar yaparmış uyuşturmadan penseyle direkt şaak diye çekerlermiş
En önemli bilgi: ‘Ben bir bakıp çıkacaktım’ cümlesi evrensel tuzaktır.
Birde “sen çok farklısın” 😂😂
Sen nasıl bir çocukluk yaşadın 🤔
@Catutigernos ne alaka?
Sana demedim bu da tuzak sorulardan biridir diyorum 🙃şekil A da olduğu gibi :D
@Catutigernos sen hangi kafayı yaşadın da hâlâ çözemedim 😂
öyle bir etkim vardır yalnız değilsin bu konuda 🤣
Denizaltında ömrünün büyük kısmını uyuyarak geçiren bir balık var, Zebra köpek balığı, 5 metreye kadar büyüyebiliyor..
Gençliğimi geri verseler bu kez en çok kendimi severdim
yüz göz olduk yar seniinle 😄
hangi konuda diyorsun ki neyse heves içinde yaşamak üzücü :))
İnsan beyni negatif bilgiyi pozitife göre daha hızlı işler
1 saniye sezyum atomunun 9.192.631.770 kez titreşmesi için geçen süreye denir 🤔
Cüneyt Arkın'ın gerçek adı Fahrettin Cüreklibatur'dur.
Hislerine güven yanıltmaz
Akşam benzine zam gelicek
Yılanlar da 4 ayrı kalp bulunur
Kelle paça çorbası kelleden yapılıyor.
😁😁😁😁
895361 çok önemli bir kasanın şifresi :))
İnsanın canını en çok yakan şey sahte sevgilermis
"erkekler hepsi g*rizekalı"😅
Kadınlara dikkat et. Kadın kadının kurdu. :)
Alarko kombi gerçek kombi gerçek konfor.
Dünya düzdür ✌️
Kanıtın var mı? Reptilianlar da gerçek mi? Piramitleri gerçekte kim inşa etti? Biz şu an 3. boyutta isek, 4. boyuta geçtiğimizde nasıl görüneceğiz? Geçmişte Devler (nefilim) gerçekten var mıydı? Hemen hemen her ülkenin/topluluğun folkloründe/destanlarında anlatılan insanüstü varlıklar/canavarlar gerçek mi? Gerçeklerse neden artık onları kimse görmüyor? 🤔🤯
Sormuş olduğum sorularla, vermiş olduğun cevabın ne alakası var 😒
Olabilir, yeni uyandım, afyon patlamadı 😅
🤭 hayırlı sabahlar
@DarkAngelNyxx ay bu soruları bende hep araştırdım 😅
Di mi ya sjsjfn belkide Matrix’in içindeyiz ve aslında fiziksel olarak hiç yaşamamışız, her şey zihnimizde yaşamıyor 🤯
*zihnimizde yaşanıyor*
@DarkAngelNyxx haha şimdi sorgulatma baba, ya similayörümüzünde bir simülatörü varsa😅😅
🤯🤯😶🌫️
Ben yeniyim
İnsanlara dikkat et
Ölüm Var Levi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?