Her Bir Balığın ♓️ İçinde Bir Köpek Balığı 🦈 Yatar
Balık ♓️ burçları aslında içten içe en vahşi burçtur. Ama kendileri bunu bilerekten kasten göstermezler
Balık ♓️ burçları içlerinde yatan o Megalodon'u 🦈 YALNIZCA SON ANDA diğer tüm burçlara karşı kullanırlar
Yani : 1 ♓️ Taşla 11 kuş ♈️♉️♊️♋️♌️♍️♎️♏️♐️♑️♒️
Balıklar ♓️ kasten kendilerini "safmış" gibi gösterirler ki bu da diğer tüm burçlar için bir tuzaktır
Buna kanan diğer tüm burçlar da Balığın ♓️🦈 sularına indikçe o korkunç manzarayla karşılaşırlar ki bu da geç olur )
Üst yüzgecinin yalnızca küçücük bir kısmını suyun üzerinde gösteren Köpekbalığı 🦈♓️ misali
Yay burcuyum. Balık ♓️🦈 burcu aslında içten içe en vahşi burçtur. Fikirleriniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
2 ay
Vay be, beni ilk defa çözmüş birini gördüm :d Aynen safa yatıyorum, karşının niyetine dair her şey bir film şeridi gibi geçiyor zihnimden aslında. ama kasten bunu yapmıyorum tuzağa çekmek adına dersem hatalı olur. sadece o kişi hakkında daha çok fikir oluşmasını sağlıyor bu olay gerçek yüzünü anlamak için. Belki de o yüzden tuzak diye niteledin.
Yay enerjinle olayı çok güzel metaforlamışsın, hoşuma gitti 🦈♐️✨ Balık kadını olarak şunu söyleyeyim: “vahşilik” diyemem ama sınır ihlali, haksızlık, ihanet olursa o derin sularda gerçekten fırtına kopuyor. Normalde merhametliyiz, kaçarız, susarız, görmezden geliriz.
Ama son nokta gelince, senin dediğin o Megalodon devreye giriyor. Çünkü Balık, herkesi en baştan sezdiği için, vurursa tam yerinden vurur. Yani kısmen haklısın diyebilirim 🙃💜🌊