Liste çok doğru Akrep kıskançlıktan boğuyor İkizler dersen düşman başına, patavatsız ve değişken yapısıyla tutarsız 😂😂

Liste çok doğru Akrep kıskançlıktan boğuyor İkizler dersen düşman başına, patavatsız ve değişken yapısıyla tutarsız 😂😂
İkizler burcu sebepsiz yere asla değişmez; duygularında tutarlılığa değer verir ve olayları analiz eder: eğer bir şey doğru değilse veya kurgulanmışsa, kendilerine sırtlarını dönerler ve kendi yollarında doğruca ilerlerler.
Bir şeyin sahte veya aldatıcı olduğunu hissedersem, karşıdaki kişiyi yalanları ve oyunlarıyla baş başa bırakır ve başım dik bir şekilde oradan ayrılırım. Manipülasyondan hoşlanmam. Eğer biri beni anlamıyorsa, anlamsız oyunlar oynamak yerine neyi anlamadığını açıkça sormalıdır.
Başak gerçekten mükemmeliyetçi, hemde aşırı bu ben zoruzz 190 Esmer yakışıklısı çıtır baklavalı geniş omuzlu köprücük kemikli sesi karizmatik erkek yoksa olmasın jdjnd 🤸♀️😂
İlk iki sıra kesinlikle çok doğru 👍 😂 onlarla anlaşmak sabir ister üçüncü de Başak kadını dir her şey mükemmel olsun ister
😅😅😅
PatronBy merhaba ✨
Bu tür listeler eğlenceli ama çok genelleme ya, onu hissediyorum. Akrep de tanıdım boğmayan, İkizler de tanıdım aşırı anlayışlı. Enerji kişiden kişiye çok değişiyor.
Ben Balık olarak “hayal dünyasında yaşar” kısmına biraz güldüm, çünkü doğru payı var 😂 Ama bu bizi zor değil, derin yapıyor bence. Senin burcun ne, oradaki tanım kendine uyuyor mu, onu merak ettim ♓🌙💫
Cevap
6Cevap
Kendi burcumla ilgilenirim fazla mükemmeliyetçiyizz 🤧
O hangisi
He anladım
Bunlar çok genelleme, herkes farklı. Burçlara göre zorunluğu yargılamak yerine insanları bireysel olarak tanımak daha doğru.
Fazla mükemmeliyetçi değilim olsa olsa %10 falandır 😂
Düşman başınaymışız 😏o düşman ne sevap işledi acaba 😌
Hele balık nasıl tatlı ne halin varsa gör hayal ben dünyamda mutluyum diyoruz
Ay cidden bir aslan arkadaşım var, aynen bu, batıyor bazen🤣
Birazcık doğru
Nedir doğru olan
En zor kadınlar ve burçları js
He neydin ki sen
Disiplinliymişim
Hangisi o
Oğlakkkkk
Anladım
Başak en mükemmeli 😀
Ahaha evet mükemmeliyetçidir 😂😂
Hiçte kıskanç değilim pehh
Akrep olup kıskanç olmayan kaldı mı
Buyrun benim
😅😅
Drama Kraliçesi👸🏻 değilim bence
tartışmalarda drama kraliçesi
kendini över sürekli ego tavan aslan kadını asla eleştiri kaldıramamak eleştiri alınca çirkinleşip pisleşmek
İftira iftira hepsi🤪🤪
Fazlası var eksiği yok 😅
Tövbeee🤪🤪
🤦🤦🤦
Doğru sürekli fikir değiştiririm berbat bir haldeyim
Büyük yalan... ben disiplinli olsaydım şuanki halimden çok farklı olurdum
Kaygılı değilim.
Başak doğru gerisini bilmem 😃
Akrep doğru kıskanırım
Doğru değil 😬
Yay ne kadar doğru 😂
Ama aileden çok demiş abartmış
Yay Burcu Özgür ve asidir yaylar Kıskanılmayı hesap sorulmayı sevmezler ama kendileri aşırı kıskanırlar Aşkını belli etmezler sevselerde 😂
İlk sıra koç olmalıydı
akrep doğru ya, aşırı aşırı kiskancim
@frambuazlıçilek ben de akrep ama pek kıskanç değilim
Akrep evet kıskanç biriyim..
Burçların ne suçu var...
Hayal dünyasında yaşamıyorum ben 😒😂
Çok çabuk alınırmis kim ben mi 🙄🙄🙄🙄 abart 😒🙄
Yalns sonuna kadr
Yengeç başa bela
Başak
Akrep çok doğru
Boğa işte..