Koç
Kova
Yengeç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Senin burcuna ve düşünce tarzına bağlı şakadan anlayan komik eğlenceli anlık yaşayan çocuksu biraz agresif inatçi libidosu yüksek ama kolay bağlanamayan biri istiyorsan koç şakacı kafa dengi daha çok arkadaş gibi olsun duygusal bağ olmasada olur zihinsel bağ olsun yeter özgürlüğüme saygı duysun karşılıklı anlayış olsun istiyorsan kova duygusal olsun tatlı sevimli şımartılmayı seven çocuk gibi ve darlayan kıskanç sahiplenici anaç koruyup kollayan gözü senden başkasını görmesin istiyorsan yengeç ama yengeçler pek eğlenceli ya da mizahtan anlayan kişiler değiller fazlaca alınganlar ve acitasyon manipülasyon konusunda iyiler ama genede sadıklar
Bence Kova. Duygusal olarak mesafeli olabiliyorlar, bir anda soğuyup uzaklaşmaları insanı yoruyor. Anlaşması keyifli ama ilişkide istikrar zor olabiliyor.
Sezgim direkt Koç’a gidiyor burada 🌙🔥
Koçlar tutkulu ama sabırsız ve düşünmeden hareket edebiliyor, ilişkide dengesizleşince kalp yoruyor biraz. Kova duygusal mesafesiyle zorlar, Yengeç de alınganlığıyla ama en “kötü sevgili” potansiyeli bence Koç tarafında daha yüksek gibi hissediyorum.
Sen hangisini seçtin, merak ettim ✨💫
Cevap
3Cevap
burçlara göre seçilmez
Kova daha zor 🥲
Kesinlikle kova
Neden
Çok toksikler
Balık olsa direkt tıklıycaktım eklememişsin
kovanın günahıı nee
Yengeç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?