Geçen yıl acil görüşmemiz lazım dedi, çağırdı yanına. Dedi ki rüyama girdin sen, abin vesaire bir anda. Abin evleniyordu ve ben hem seni hem babamı defalarca kez aradım bu kadın ve ailesi dolandırıcı evlenmesin abin diye. Dün de yıllar sonra bir anda abinle seni görünce konuşmak istedim dedi. O an donakaldım. Neden derseniz abimin ilk kez hayatında sevgilisi olmuştu ve sadece bana bahsetmişti. Neyse gel zaman git zaman abim evlendi ve evlendiği kişi değil ama ailesi dolandırıcı çıktı şimdi boşanma arifesinde. Nasıl böyle bir rüya görebilir bilmiyorum. O zaman abime bu rüyayı söylemeye cesaret de edememiştim. Bu arkadaşım sık sık sabah namazı kılıp abdestli bir şekilde uyuyan biriymiş, böyle bir günde görmüş rüyayı
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Abdestle namazla alakası yok bende görüyorum geçmişte de gördüm şimdi de bazı şeyleri görebiliyorum
Tamam abi peki nasıl mümkün oluyor sence benim gördüğüm tek örnek o diye yani
Bilemeyiz ki nasıl olduğunu şunu söyleyebilirim kotu olma kimseye karşı iyilik yap hep iyi düşün ama ne kadar etkili olur bilemem
Sen muhtemelen öyle bir insansın abi yolun açık olsun. Dini inancın var mı peki? Abdest namaz ile alakası yok yazmışsın. Bazıları sinirlenir ya dinle ilgili muhabbet olunca o tarz
Dinlerin hepsi boş insanı uyutuyor ben dindeyken az şeyleri görüyordum biliyordum dinle ilgilenmeyi ve zihnim daha iyi ruhum bedenim tikanmiyor
Ama ruha inanıyorsun anladığım kadarıyla. Bana pek öyle gelmiyor bilinç bitince bir hiç olacak gibi her şey. Bu tarz şeyler ama garibime gidiyor biraz da ondan sordum. Nasıl boyle bir seyi bilebilir ki insan diye. Kendisiyle ilgili olsa bilinç altı ama işte uzak biri hakkinda böyle bir rüya görmek şaşırtıcı
İnançsız insan yoktur sadece dinsiz insan vardır
Imam olmayanlar da görüyor böyle rüyalar. Müslüman dahi olmadan görürsün dinle alakası yok. Haberci rüya görmüş uyarmış ama nesine korktuysan sende..
Ee abimin başına gelmiş bir durum yani. Kendisi İmam olduğu için söyledim çünkü başka birinden hayatımda görmedim. Ben de pek inançlı sayılmam zaten. Sen ilgili birine benziyorsun neden haberci rüya görülür ki geleceği görmek imkansız değil mi
Allah istediğine gösterir. Geleceği görmek imkansız değildir. Ol diyince olduran Yaratici var. Ben ilgili biri değilim ama görürüm öyle rüyalar
Ben de görurum bazen ama nasıl desem kendimle ilgili ve kafamda tasarladigim bilinç altı şeyler bunu herkes yaşar çünkü beyinde zaten düşünülmüş depolanmış şeyler. Ama o arkadaşımla uzun süredir uzaktik ve böyle bir şey görmesi çok garip hani kendisi veya yakın ailesi ile ilgili değil bir kere uzaktan eski bir arkadasinin bir de abisi en son 10 sene önce gördü belki de daha genç çocukken
Senin gördüklerin dediğin gibi bilinçaltı üstü rüyalar. Haberci değiller.
Tamam zaten öyle. Bu arkadaşımın gördüğü peki haberci işte
haberci rüya görmüş, mümkündür Allah'ın izni ile
Abi selamlar sen hiç gördün mü veya çevrende oldu mu gören eden. Ben pek inançlı biri de değilim yani ama arkadaşımin yaşadığı bu olay nasıl mümkün olur diyorum. Düşünsene kendin için ailen icin görürsün 10 senedir gorusmedigin arkadaşının abisi. Bir de çok farklı şehirler yani iletişim kalmamisken
ben gördüm çok şaşırtıcı şekilde. aslında bunun adı sadık rüyadır. rüyanın çıkmasıdır. bu rüyalar ilhamdır. ama rüya ile hareket etmek doğru değildir. rüyanda gördün diye bir hüküm veremezsin. belki temkinli olursun. ben rüyamda taşınacağımızı, o gün arkadaşlarımla buluşcağımı, arkadaşımın beni bir konuda uyaracağını, hayatıma olumlu anlamda etki edecek birini hayatıma girmeden önce gördüm. bunlar benim dine bağlı olduğum dönemde daha fazla oldu.
bune