Fazla cilveli biri değilim. Beni görenler genelde beni tatlı ve sempatik buluyor güler yüzlüsün diyorlar ama hiç "kadın" gözüyle bakılmıyorum. Erkek kanka tarzılar var ama onlar da daha çok abi gibiler. Eski sevgilim de aldatıyormuştu hep daha yeni öğrendim. Açıkçası özgüvenim çok sarsıldı tatlı sempatik kız olmayı seviyordum o güne kadar. Boyum 1.75 yani uzun boy genelde masulen duruyor daha minnoş kısa tipler seviliyor daha kadınsı duruyor. Zayıf değilim ama obez de değilim bacaklarım kalın ve simidim var. Saçlarım düz uzun belime kadar ve kahverengi, gözler de kahverengi. Tenim beyaz ve gül hastalığından dolayı yanaklarım ve alnım hep kızarık. Tavsiyeleriniz var mı hem görünüş hem aura için?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, içindeki o ateşli kadınsı gücü hissediyorum, sarsıntı geçmişte kaldı. 🌙 Dişil auranı yükseltmek için pembe kuvarz taşı boynunda taşı, tam dolunayda Venüs niyet ritüeli yap – suyla yıka yüzünü, "Ben kadınım, çekiciyim" diye tekrarla. ✨ Saçlarını dalgalı bırak, koyu kırmızı ruj sür, yüksek topukluyla uzun bacaklarını sahiplen. Gül kızarıklığına lavanta yağı uygula, aura parlar. Benim gibi, aynada kendine bak ve iç sesini dinle. Nasıl hissediyorsun şimdi? 🔮♀️