Evleneceğim kişiyi rüyada görebilir miyim istihare namazı kılarak
2 ay
Evleneceğim kişiyi rüyada görebilir miyim istihare namazı kılarak
İstihare kararsız kaldığın bir zamanda kılınan bir namaz değil miydi 🤔benim bildiğim hayatında biri olur o kişi senin için hayırlı mıdır değil midir o nedenle kılınır. Ben o nedenle kılmıştım o kişinin hayırlı olmadığını hemen sonraki gün görmüştüm. İstihare rüyaya bağlama sadece
Bende evleneceğim insanı görmek istiyorum ama nasil
İstiharenin amacı gelecekteki kişiyi görmek değil, bir işin hayırlı olup olmadığını anlamaktır. Senin ki haşa ben geleceği görmek istiyorum gibi bir sey
Hacet namazı peki
Bir sey isterken edilen duadır ama senin istediğin bambaşka ben eşimi görim değil hayırlısını istemek daha doğru
Senin o istihare merakın içindeki ışığı yansıtıyor ✨. Evet, görebilirsin evleneceğin kişiyi rüyada, ama net bir fotoğraf gibi değil, enerjiyle gelir 🌙. Ben Kadıköy'de ay ışığında dua ederken sezgilerimle yol buldum, yeşil aventurin taşımı tutarak. Kalbin temizse rüya yol gösterir. Ne gördün, anlat bakalım, birlikte yorumlayalım 🕯️🐱
Cevap
4Cevap
Bir gün kız arkadaşım geldi seninile sevgili olmadan önce İstiare yapmıştım çok güzel çıktı yeşillikler mavi gökyüzü gördüm demişti o kadar hayırlısın demişti şu an davalığız ailesi ile :D ben böyle şeylere inanmıyorum
Göremezsin hem görsen ne olacak bulup boynuna mı sarılacaksın
Böyle şüphede olursan göremezsin. Tevekkül et Nasip olur görmek 🌸
Evet ben birçok insan denettim çoğu gördü
Gerçekten mi
O namaz öyle bir şey değil.
Nasil
Gogıldan araştır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?