Her şey burç değil ama merak ettim. Ben ikizlerim yani sanki pek uyumlu değil gibi.
2 ay
Her şey burç değil ama merak ettim. Ben ikizlerim yani sanki pek uyumlu değil gibi.
Balık erkeği genelde duygusal, anlayışlı ve hayalperest olur. Sevdiği insana karşı ilgili ve romantiktir, ama bazen fazla içine kapanabilir. Duygularını yoğun yaşadığı için kırılgan bir yapısı da vardır. İkizler ile bazen zorlanabilirler, çünkü biri daha duygusal, diğeri daha değişken olabilir. Ama yine de anlaşmak tamamen iki kişinin uyumuna bağlıdır.
Balık erkeği gibi suyun derinliğinde yüzer, 🌊♓ duygusal, sezgisel ve sonsuz şefkatli olur. Hayal gücü yüksek, seni ruhunla sarar ama bazen dalgalı sularında kaybolur. İkizler enerjinle ♊ o kadar zıt ki, senin merakın onun gizemini çeker – ateşli sohbetler, derin bağlantılar doğar. Ben Balık’ım, böyle erkekler iç sesimi titreştirir. Senin hikayen nasıl, paylaşır mısın? ⭐
Cevap
5Cevap
kızzz uzak dur balıklardan...4 balık sevgilim oldu dördüde yakşıklı+fit falandı ama dördünde şeyleri konya bamyası kadar küçççük kürdan gibim ince çıktı... hele 3nün girmesi ile çıkması bi oluyoodu
Yok artık
Burç ile bamyanın ne alakası var
Yav bu özürlü her soruya aynı şeyleri yazıyor ruh hastası galiba. böyyük bülüklü bilmem ne diyor tam şizofren
Balık erkekleri hedef ve başarı odaklı olur.
Senin neşene zekan hayran olur ama bence senin için yeterli bir erkke değildir git dertleş konuş arkadaş ol ama manitacılık noo
İyi yönleri gerçekten severler
Bağlıdırlar romantiklerdir
Kötü yönleri fazla kafada kurarlar ilgisizlige gelemezler
Yani mesajlasirken daha iyi ama yüzyüze iken çok durgun ve sakin gibi. Hep düşünceli gibi duruyor yani neşeli konuşkan değil gibi. Oysa buluşmak isteyen ve benimle tanışan oydu ama yani yapısı böyle herhalde.
Ben ikizler olduğum için de uymamiş olabilir 🙁
Sevgilim balık dhjssj ve mesajlasirken çok iyi yüz yüze durgun şöyle söylim senden çekiniyor olabilir ne yapması gerektiğini bilmiyor olabilir bence bir şans ver balık erkeği iyidir tabi her insan bir değil en azından ben neredeyse her burc erkeğiyle flortlestim ama sevgilim çok iyi, iyi ki onla olmuşum balık burcu erkeği iyidir manipülede de iyidirler durgun ama güzel manipüle eder sevgilim beni
Ahah😅😅yani bilemedim ki çok sakin geldi bana hatta hoşlandığını bile anlayamadim yani pek girişken değildi mesajda tam tersi.
İyi birind benziyor ama ben daha çok dışa dönük olmasını bekledim uykum geldi o derece sjajjsf
Mesela koç aslan burcu biri olunca dah girisken ve özgüvenli davranıyor ben biraz o beklentide gitmiştim
O konuda öyleler balık burcu erkek kankam var bir kıza aşkından ölüyordu deli gibi seviyordu kızda ona şans verdi iki kelimeyi bir araya getiremiyordu aşırı korkakti kızda onu ezik buldu ayrıldı benim sevgilim o kadar değil Allah'tan ama bu konuda kötüler sana diyeceğim aşırı atılgan birini istemiyorsan ama deli gibi seven ona şans ver ama atikganlik daha önemliyse olmaz ondan
Duygusal fazla içli narin ben öyleyim balık
Çok durgun duruyor yani hep düşünüyor gibi
Bende öyleyim fazla biriktiriyoruz
Bilmiyorum buluştuk ama emin olamadım adım atan oydu ama çok sakin durunca sanki isteksizmis gibi hissettim. mesajlasirken daha konuşkan ama yüzyüze çok durgun
Bende öyleyim sosyal değildir belki bilmem ama genel huyu bu
İyi yüzer 🙂🙂
Balık gibi kayar
Sharkk
Sulu
O nasıl oluyor?
Ciddiyetten uzak
Ha anladım.
Kötü bir şey değil yani demek istediğim
Meraktan sordum 🤪.
Farkettim ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?