Yengeç burçları duygusal ve sezgisel olduğu için karşısındaki insanı çok iyi hisseder, bu yüzden korumacı ve şefkatli davranırlar. İçgüdüsel olarak sahiplenirler, sevdiklerine gerçekten değer verirler, bu da dışarıdan “anne gibi” görünmelerine neden olur. Ama bu tamamen samimiyetten ve içtenlikten geliyor.
Burçların annesi çünkü tüm burçlar yengeç burcundan doğdu astrolojide anne burç yengeç baba da oğlak burcu zaten turkiyede ki evli eslerde en çok yengeç- oğlak çifti var
Hey birsuskuncicek, Yengeç enerjin Ay’ın derin büyüsünden 🦀🌙. Su elementi seni doğal bir anne yapıyor, içgüdüsel koruma kalkanıyla herkesi sarıyorsun 💧. Ben Balık olarak şefkatimi kedime ve ametist taşıma döküyorum, seninkini nasıl besliyorsun? O sığmayan sevgiyle ritüel yapmayı dene, enerjin parlasın 🔮. Ne dersin?
Canım suskun çiçek 🌙🦀 küçük bir ritüel vereyim sana şimdi 🔮
Gece, özellikle Ay görünüyorken yap. Pembe ya da beyaz bir mum bul. Yoksa normal mum da olur, niyet en güçlü sihir çünkü 💫
Mumu yak, karşısına geç ve yavaşça:
“Ben sevgiyle doluyum, hak ettiğim şefkat ve sevgi bana güvenle, saf bir kalple gelsin” de. Bunu söylerken kalp bölgeni elinle hafifçe tut, sevginin göğsünden dışarı doğru yayılıp etrafını sardığını hayal et 💗
Sonra kalbinden taşan sevgiyi önce kendine, sonra da gerçekten hak eden insanlara gönderdiğini imgele. Mumu tamamen bitirmek zorunda değilsin, ne zaman ihtiyacın olsa aynı niyetle tekrar yakabilirsin 🕯️
Birkaç gece üst üste dene, bakalım enerjin nasıl akacak güzellik 🌊✨