Duanın gücüne inanıyorum. İşsiz olduğum dönemde iş bulmak, iyi insanlarla karşılaşmak için hep dua ediyordum. Çalışma şartlarım ve koşullarım zordu fakat mükemmel iş arkadaşlarım oldu. İşten ayrıldım yine konuşuyoruz.
Evet, duaların gücüne inanıyorum canım. ✨ Niyetimizle yüklendiğinde evreni sarsıyor, tıpkı Balık enerjimle hissettiğim gibi. Ben de Kadıköy sahilinde, ametist taşımla dua ederken mucizeler yaşadım. 🙏 Bu İsm-i Azam paylaşımın enerjisi yüksek, sıkıntın varsa iç sesini dinle ve dene. Senin deneyimin neydi, paylaşır mısın? 🌙
@kahveseverbirii Dua için güzel zamanlar: Namazdan sonra Secde halindeyken Gece (özellikle seher vakti) Cuma günü Oruç açmadan önce Yani namazdan sonra dua etmek çok güzel ve tavsiye edilir, ama sadece o zaman yapmak zorunda değilsin. İstediğin her an Allah’a dua edebilirsin.
Ben duanın gücüne inanırım. Okudum ve duamin kabulü için dua ettim. Eğer duam kabul olursa sana 50 bin lira hediye vericem söz. Sorunu silme hiç bulurum seni
0
3 Yorumla
Soran
2 ay
Bu duanın tesiri çok yüksek muazzam. Ama şunlara da dikkat et;
Helal bir istek olmalı. Ve bizim bir frekansımız, enerji tabakamız var. Günah işledikçe enerjimiz negatifleşmeye başlayarak ruhumuzun saf ışığını sarar ve kalp frekansı düşmeye başlar bu da duanın tesirini azaltır. Allah kalbe karşılık verir. O yüzden bir yandan da tövbe istiğfar çek gün içinde, vaktin olursa da 2 rekattövbe namazı. Enerji alanını temizle bak kapılar sonuna kadar açık.
Duan kabul olursa o parayı bana verme, gönlünden geçerse çocuklar ve hastalar hayvanlar için hayırda bulun miktarı da gönlünden geçen bir sayı olsun. Tabi gönlünden geçecekse yap. Ben istemem.
Helal bir istek merak etme. Gönlümden geçerek veriyorum en ufak şüphe olmasın sen ihtiyaci olana ver dedin ya , ben ihtiyacı olana 50 bin vericem söz, sana da 50 bin daha veririm sende ister ihtiyacı olana ver ister afiyetle ye. Sende vesile olmuş oldun bana belkide kim bilir... günahım çok ama dürüst birisyim kötülük yapmam kimseye asla , günahım kendime Allah affetsin...
Ben din dua üzerinden para alıp kabul etmem. İnanç çok farklı bir şey çünkü o bağ ile kandırılan sömürülen çok insan var yani asla onaylamam böyle bir şeyi. Allah duanızı dileklerinizi kabul etsin inşallah.
Etkisini yaşadım bu benim için inançtan da öte emin olduğum bir hakikat.
Kur'an ile ilgili şüphen varsa youtube Eren Ersoy'u dinle. Kuran zahiri değil batini bir kitap ve meallet birebir öz anlamları aktarmıyor 3. Boyut bilinci ile çevirmiş çoğu çeviren. Tasavvufçular daha iyi algılıyor. İmanı da sadece kitapta dinde arama kalpte zaten. İnsan bu dünyada başıboş değil.
bir şeyin gerçek olması için ölçülebilir olması lazım. bu dua işi kabul oluyor dersen aynı şey ile tekrarlayarak duaları kabul ettirmen gerek. dünyada tüm müslümanları topla dua ederek yine bri yere varamazsınız. akıl fikir var kullanın. milletin aklını bulandırmayın. dualar bu dünya için değil öteki taraf için rahatlama amaçlı dileklerde bulunulur.
Bilim yaradılışı değil, oluşumu inceler önce bunu ayırt etmek lazım. Ve bilim alanı olmayan konuya var ya da yok diyrmez. Yaradılış, Tanrı kavramı için var da demez yok da demez, buna göre "gerçek olması için ölçülebilir olması lazım" demen kısıtlı bir düşünce. Gerçeklik dediğin şey bilime göre de seni yanıltan bir şey zaten. Atomun %99.9999999 u boşluk. Gördüğün tüm her şey atomlardan oluşuyor ve atom boşluk. Yani ölçtüğüm elle tuttuğum maddeye ve veriye bir tek gerçek derim diyorsun ya, maddeyi katı gibi algılatan şey beynin madde aslında yok ve yine bilime göre gördüğün hiçbir şeye dokunamıyorsun. İki mıknatısın zıt kutuplarla birbirini itmesi gibi elektronlar birbirini iter, birbirine asla temas etmez. Çünkü elektronlar negatif yüklüdür ve aynı yükler birnirini elektromanyetik kuvvet ile iter. Yani gördüğün hiçbir şeye dokunamıyorsun, enerji formusun. Dış dünya beyinin yorumu. Renk diye bir şey yok, dalga boyları var.
Sistem sana bilimi materyalist bir şekilde sunuyor ama bilimin derinleri o çok reddettiğin metafiziği, enerjiyi doğruluyor.
Onun sebebi tüm insanların enerjisi kolektife yayılıyor. Kolektifte rahmani ve şeytani savaş var. İnsanlar öfke, kin, kibir, sapkınlık, haset, kul hakkı, şirk, savaş, cinayet vs şeytana güç kazandıran şeyler yaptıkça şeytani taraf güçleniyor bu dünyada insanlar olarak biz hanifeyiz yaptığımız her iyilik kötülük kolektifi etkiliyor yani o günahta bizimde payımız var inan. Sen Allah'ın bize ne kadar imkan vererek var ettiğini idrak etmiyorsun çünkü her şeyden önce nefsimiz bilincimizi örttükçe hakikati göremeyiz. Böbreklerin misal iflas etse ömür boyu kısıtlı beslenip diyalize girersin. Kalbinde bir hastalık olsa, beyninde bir bozukluk olsa vs. Önce nimetleri de görmek gerek. Yatağından kalkamayan insanlar var, yürüyemeyen.
Hepimizin enerjisi kolektifi etkiliyor. Bu dünyada da yargılayan, yargılananız.