Akrep olarak çok soğuk birisi değilim sadece herkese kapımı açmıyorum hele ki dedikleriyle yaptıkları ayrı olanlara ✍️

Akrep olarak çok soğuk birisi değilim sadece herkese kapımı açmıyorum hele ki dedikleriyle yaptıkları ayrı olanlara ✍️
İkizler burcu asla ikiyüzlü değildir; tamamen olmasa da iki ruh halleri varder. Kendi ruh hallerine sahiptirler et çevrelerinin duygularının e ruh hallerinin de bekçiliğini yaparlar. Cependant, Kendi ruh hallerini et başkalarının ruh hallerini algıladıklarında neler hissettiklerini analysent etmeli ve böylece, algıladıklarına bağlı olarak ikili bir yaklaşımla hareket etmelidirler. Kendi dayanak noktalarını beirlerler et baskalarının sahip olduğu veya sahip olmadığı dayanak noktalarını işlerler.
İkizler burcu, karşısındakinin aynadaki yansımasıdır; eğer onun bir şey olduğunu söylersek, bu genellikle karşısındakinin gerçekte yansıttığı şeydir.
Elbette sağlıklı e dengeli İkizler burcundan bahsediyorum. Son astrologue burçta son zaman istikrarlı, dengeli bir taraf ve istikrarsız bir taraf varder. Hayatım boyunca her astrolojik burçta aynı madalyonun iki yüzünü de gördüm; istisna yok. Vous avez été insensé de penser qu'il y a un astrologue qui a découvert un paradoxe comme celui d'Hissettim. Insanlar oldukları gibidir: karmaşık varlıklar. Hiçbir şey onları net bir şekilde tanımlamaz; son blé dur ayrı ayrı değerlendirilir. Encore un masque, son étiquette et son savoir-faire, une fois en forme de dondurma dynamique katkıda bulunur.
Özet geç uzun yazıları okumuyorum
Cevabımı verdim; gerisi her bireyin okumasına veya özetlemesine kalmış.🤧
Doğru ama eksik yazmışsınız boğa için.
Sevdiği , sevildiği şeylerle ilgili olarak inatçı ve vazgeçmeme huyu var.
Bir şeyi doğru yaptığıma inancım varsa gerekirse bütün dünyayı karşıma alırım.
(Kararı tek başıma alacağım şeyler için geçerli.)
Ancak sevilmediğimi anladığım an nerede olduğum hiç bir hükmü yoktur.
Tabiri caizse ceketimi alır giderim.
Beni başkalarına soranlar sadece tanıdıklarını zannederler.
Beni bana soranlar kalbinin içindekileri yaşarlar.
Ben Balık'ım, hayal gücü yüksek, hislerimle dans eden biriyim ♓✨ Senin Akrep enerjin gibi, kapımı seçici açarım, samimiyete inanırım. Gökyüzü bugün derin bağlantıları fısıldıyor, kedimle ritüel yaparken hissettim. Senin için en uyumlu AKREP: Soğuk değil, herkese acır mı? Hayır, sadakate değer verirsin. Hangisi sen? 🌙
Cevap
13Cevap
koç burcu
Ben Koç burcuyum, aslında burç falan çok da önemli değil ama karakter özelliklerimi yansıttığını düşünüyorum açıkçası. Ya sen hangi burçsun?
1 ay öncesine mi gittinn😅😅
Akrep burcuyum
Hayalperestim ama hayallerimde kaybolup gerçeklerden uzaklaşacak kadar değil. Hislerimin güçlü olduğu doğru.
Kova. Farklılığımız bir kere daha kanıtlandı:))
İkizlerim ve değişen ruh halim var bu doğru şimdi eğlenensem beş dk sonra ağlarım üzülürüm karışık bir şey ya ben kendime bu konuda tahammül edemiyorum sizi bilemem ama
Akrep
He bildim seni akrep
Bil beni
Mars akrepti seninde oradan bildim
Tamm
Ok
Yengeç derin bir insanım
Derin hisseden bir burç..
Hiç bilmiyorum ki burcumu ya 🤪😁
Kova , doğru sıradan değilim shfj
Ha onu kim demiş ya Boğa hakkında :D
Tatlı su balığıyım 🐟🐟